Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

pheerya 23-05-07 15:40

Re: ce vor fetele? :)

te ai simtit?:lol:

nici nu vreau sa ti zic ce prostie mare ai spus...
ar fii cam monotona lumea asta daca toti am fii la fel...ne departajam in nenumarate moduri,deci e o tampenie sa zici ca nu exista o persoana mai buna decat cealalta... asta ar insemna ca tu nu esti mai bun decat un criminal sau unul care n a terminat nici scoala generala etc....:rolleyes2
mai gandeste te...;) eu te cunosc mai mult de atat...

Mustang 23-05-07 16:39

imda ... am gresit acolo ...
dar poate ca nu m-am exprimat bine ...

Sasha_z 23-05-07 18:46

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 915904)
imda ... am gresit acolo ...
dar poate ca nu m-am exprimat bine ...

imi pare rau sa`ti spun...dar nu te`ai exprimat deloc bine...kiar invers.....sa`ti spun....nu exista un om kre sa semene cu celalalt si asta se stie de knd lumea!!!! ce naiba...vb lu Pherrya vrei sa spui k semenei cu un boschetar de pe str kre mananca din gunoaie sau cu unu kre e internat la nebuni.....go away!!!

Tboy 23-05-07 21:00

esti rea ..ce vina are omu ca mananca din gunoaie ... da-i tu si nu va mai manca! nu toti sunt asa rai cum credeti dar au facut niste greseli candva si au ramas fara casa nevasta au fost uitati ! chira eu am un ex clar ..patron mare ce a dat faliment brusc si e prin afara umbla cu "doamne ajuta" acum si acum ceva timp era unu pe la mine in scara ...a fost ceva pe la armata ca avea acte asupra lui dar inebunise nu puteai sa te intelegi cu el ca sa aflii mai multe :| in fine OFF mic :P

XoRRo 24-05-07 23:51

fetele la varsta asta simt nevoia sa spuna "te iubesc" nici macar nu stiu ce inseamna dar dupa 2 ore de plimbat in parc trebuie sa iti dea un sms cu "te iubesc"

parerea mea e ca iubesti pe cineva dupa ceva timp si dupa cateva intamplari traite impreuna....

alexa-mrc 25-05-07 00:18

mei boys....eu nu stiu prin ce ati trecut voi dar sunt sigura ca prin destule de vorbiti asa...femeii ii place sa i se dea atentie .....sa simta ca e importanta....DAR....prietenul sa fie barbat....nu sa devina la un moment dat sclav....sincer....ca daca devine asa ceva.....te plicisesti si ai nevoie intrun fel de cineva care sa isi spuna macar punctul de vedere....;)si pe urma devine mai mult un joc...o distractie cand il vezi ca te cam divinizeaza....:))

giubau_v8 25-05-07 08:57

prea multa atentie strica uneori...acum depinde si de persoana careia ii dai atentie...da iti spun eu ca strica

Mustang 25-05-07 11:47

Quote:

Originally Posted by XoRRo (Post 918527)
fetele la varsta asta simt nevoia sa spuna "te iubesc" nici macar nu stiu ce inseamna dar dupa 2 ore de plimbat in parc trebuie sa iti dea un sms cu "te iubesc"

parerea mea e ca iubesti pe cineva dupa ceva timp si dupa cateva intamplari traite impreuna....

fratele meu de ... preferinta in ale masinilor :)
ai dreptate ...
dar "te iubesc" asta il vor inca de la 15 ani ... daca se poate dupa prima intalnire ...

nu le spui asta ... sa vezi ce "crize" fac unele...

alexa-mrc 26-05-07 14:53

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 918781)
prea multa atentie strica uneori...acum depinde si de persoana careia ii dai atentie...da iti spun eu ca strica

da....aici asa e.......DAR.....asta nu inseamna k nu trebuie s ii dai de lok;)sti vorba aia...ce-i mult strica...totul trebuie facut cu limita;)

Sasha_z 26-05-07 18:47

Quote:

Originally Posted by XoRRo (Post 918527)

da tu la varsta asta ce stii sa faci????:oops:

giubau_v8 26-05-07 21:28

moamaaaa.de mi-ar spune si mie te iubesc macar o data....nu toate spun te iubesc....nu nu nu..

Mustang 26-05-07 23:51

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 920219)

nu il ataca pe copil ... ca nici eu nu am zis asa ceva ...
poate ca dacia o va spune in locul meu :lol: :lol: :lol:

bluey 27-05-07 13:25

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 920219)

Zise batrana intzeleapta !!!

Sasha_z 28-05-07 10:54

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 920849)
Zise batrana intzeleapta !!!

=)))) poi dk el a spus k vetele la varsta asta vor......el ce vrea la 17 ani????u nu esti curios???k eo is!!!:oops:

XoRRo 28-05-07 16:48

18 peste 3 zile... :)

sasha te simti?

cred ca stiu mai multe despre femei decat stiu ele despre ele... (ma rog, ele nu prea stiu ce vor...)

All times are GMT +2. The time now is 05:19.

- Copyright 2026 4Tuning