![]() |
Re: ce vor fetele? :)
te ai simtit?:lol:
nici nu vreau sa ti zic ce prostie mare ai spus... ar fii cam monotona lumea asta daca toti am fii la fel...ne departajam in nenumarate moduri,deci e o tampenie sa zici ca nu exista o persoana mai buna decat cealalta... asta ar insemna ca tu nu esti mai bun decat un criminal sau unul care n a terminat nici scoala generala etc....:rolleyes2 mai gandeste te...;) eu te cunosc mai mult de atat... |
imda ... am gresit acolo ...
dar poate ca nu m-am exprimat bine ... |
Quote:
imi pare rau sa`ti spun...dar nu te`ai exprimat deloc bine...kiar invers.....sa`ti spun....nu exista un om kre sa semene cu celalalt si asta se stie de knd lumea!!!! ce naiba...vb lu Pherrya vrei sa spui k semenei cu un boschetar de pe str kre mananca din gunoaie sau cu unu kre e internat la nebuni.....go away!!! |
esti rea ..ce vina are omu ca mananca din gunoaie ... da-i tu si nu va mai manca! nu toti sunt asa rai cum credeti dar au facut niste greseli candva si au ramas fara casa nevasta au fost uitati ! chira eu am un ex clar ..patron mare ce a dat faliment brusc si e prin afara umbla cu "doamne ajuta" acum si acum ceva timp era unu pe la mine in scara ...a fost ceva pe la armata ca avea acte asupra lui dar inebunise nu puteai sa te intelegi cu el ca sa aflii mai multe :| in fine OFF mic :P
|
fetele la varsta asta simt nevoia sa spuna "te iubesc" nici macar nu stiu ce inseamna dar dupa 2 ore de plimbat in parc trebuie sa iti dea un sms cu "te iubesc"
parerea mea e ca iubesti pe cineva dupa ceva timp si dupa cateva intamplari traite impreuna.... |
mei boys....eu nu stiu prin ce ati trecut voi dar sunt sigura ca prin destule de vorbiti asa...femeii ii place sa i se dea atentie .....sa simta ca e importanta....DAR....prietenul sa fie barbat....nu sa devina la un moment dat sclav....sincer....ca daca devine asa ceva.....te plicisesti si ai nevoie intrun fel de cineva care sa isi spuna macar punctul de vedere....;)si pe urma devine mai mult un joc...o distractie cand il vezi ca te cam divinizeaza....:))
|
prea multa atentie strica uneori...acum depinde si de persoana careia ii dai atentie...da iti spun eu ca strica
|
Quote:
ai dreptate ... dar "te iubesc" asta il vor inca de la 15 ani ... daca se poate dupa prima intalnire ... nu le spui asta ... sa vezi ce "crize" fac unele... |
Quote:
|
Quote:
|
moamaaaa.de mi-ar spune si mie te iubesc macar o data....nu toate spun te iubesc....nu nu nu..
|
Quote:
poate ca dacia o va spune in locul meu :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
18 peste 3 zile... :)
sasha te simti? cred ca stiu mai multe despre femei decat stiu ele despre ele... (ma rog, ele nu prea stiu ce vor...) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning