Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

EaGle 21-07-07 11:37

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

1 Attachment(s)
Am trecut la perspectiva ..am urmarit un pic designul de la Murcielago ..de fapt un pic mai mult :lol: ..stiu k sunt unele greseli (era 2:30 noaptea)..orikum ...astept comentarii :D ..

Ace Axel 21-07-07 12:34

e bine pt inceput .. dar oricat de scund ar fi lamborghini .. al tau e prea prea ... aerisirea aia laterala e mai mare dekt geamurile ... si iti recomand sa nu mai faci jante cu 4 spite ;) bafta in continuare ... asteptam si altele ;)

EaGle 24-07-07 00:16

1 Attachment(s)
inca o aratare facuta de mine :lol: :lol: :lol: ..(stiu, rotile lasa de dorit :()
ps: c trebuie facut pentru a intra in Freehand Design Group? ..e la fel k pentru Virtual Tuning?

Ace Axel 24-07-07 08:56

ai mai progresat ... dar exerseaza in continuare .. in usergroup se intra in functie de lucrarile postate ;) bafta

pheerya 27-07-07 14:06

2 Attachment(s)
astept parerile voastre...veyronul l am facut pentru propuneri de fapt..dar vreau sa descopar si potentialele greseli;)

FERRARI SPIDER 04-08-07 23:11

phubee lucreaza cu perseverenta in continuare............bafta

Yackone 04-08-07 23:26

Quote:

Originally Posted by FERRARI SPIDER (Post 1030627)
phubee lucreaza cu perseverenta in continuare............bafta

tu tot nu te calmezi:evil:

maf 04-08-07 23:48

yockone daca nu va bateti tot degeaba :D ....... macar un battle acolo dak nu contact :))

pheerya...... frumoase masini ....... te-ai gandit sa le si personalizezi putin ? ;;)

pheerya 07-08-07 14:46

nu vreau neaparat sa fac cva personalizat...si gresit in cel mai rau caz...prefer sa mi exersez mana si sa iasa cva frumos la un moment dat;) multumesc pentru aprecieri oricum

Magos 14-08-07 06:44

oricum ar fi, au iesit super amandoua... ma uimesti pe zi ce trece!!!

Urban per4mance 14-08-07 08:37

Bugatti este demential,aproape real,alfa este si ea ok dar nu 100%..oricum felicitari pt desene,ai avut ceva d munca la ele

cozo_nigga 14-08-07 12:14

2 Attachment(s)
hello to all ... m-am gandit sa imi pun si eu ceva desene :prima am facut-o acu cateva zile.... a doua este de acu 2 -3 ani...

Ace Axel 14-08-07 12:59

nu sunt rele ... mici probleme de perspectiva ... bafta in continuare si asteptam si altele :)

Metal Heart 14-08-07 18:19

10 Attachment(s)
ok, stiu demult timp siteul, dar acum mi-am facut niste timp sa arunc un ochi pe forum, si am gasit ceva interesant :D .

m-am uitat peste toate paginile voastre cu desene, unele sunt reusite, se vede progresul in timp, altele... sa zicem ca desenatorii mai au de invatat. din pacate, in ultima vreme nu prea m-am mai ocupat cu hand-drawing-ul, din an in paste mai pun mana pe creion si mai fac cate o schita, or smth. in "my to do list" se afla si o tableta grafica, dar de fiecare data, aman achizitionarea ei.

pentru moment o sa va delectez cu cateva din desenele mele, unele pe placul vostru, altele doar "ca sa ma dau mare" :P. promit ca o sa vin si cu alte lucrari, unele computer-made.

giubau_v8 14-08-07 18:23

frumos..le ai cu umbrele..insa ai si tu greseli ca si noi
asteptam ate lucrari sa ne incante ochiu' :D

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning