![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
Hai sa te ajut putin. Ceasurile de bord pot fi vopsite in ce culoare vrei tu si cat vrei tu sa fie vopsite. Pentru a le vopsi cum sunt acelea din poza trebuie izolata partea de sus si lateralele pe unde este negru, se gaseste un spray pentru plastic il poti cauta la magazine de piese auto, dai un strat pe urma dai vopseaua si un strat de lac. Partea de sus poti face din carcasele de CD sau ce ai la indemana plexiglass sau cum spuneam carcase de CD. Desfaci partea aia alba de sus ce intra becurile in ea, scoti "tablitele" acelea verzi iei masura pe carcasele de CD/plexiglass, le marchezi cu un marker/creion, etc. Tai frumos cu un cutter si le iei la matuit cu hartie abraziva fina. le pui in locul celor verzi, le lipesti acolo cu ceva(picatura,supergule, pistol de lipit) pui becurile/ledurile albastre, rosii, galbene, portocalii si gata ai ceasuri "tuning" si cu acele nu iti sugerez sa dai cu oja pe ele, cum spunea un coleg da aer de "kitch" ai putea sa cumperi vopsea flosforescenta, cureti acele de vopseaua lor rosie si dai un strat de vopsea portocalie flosforescenta(cred ca am scris corect) si ai ace care se vad super, nu oja sau mai stiu eu ce;) Enjoy ! |
5 Attachment(s)
Asa cum am zis astazi m-am ocupat de ceasurile de bord si inca cateva chesti de pe bord si nuca
Am vopsit ceasurile de bord argintiu , luminile nu le-am mai schimbat am ramas tot pe verde . A fost multa munca cand am dat ceasurile jos ....acum sa vad cum le prind la loc fara sa se miste. Atasez poze sa vedeti cum au iesit :lol::lol::lol::lol: |
Frumoase :X ... schimba daca poti si acul la turometru cu unul ca cel de la vitezometru ;)
|
3 Attachment(s)
Astazi am montat si ceasurile :lol:
|
5 Attachment(s)
Ceva poze de sezon :lol::lol::lol: HUY-u face fata la nameti :lol::lol: am bara noua ce muschiu meu nu se sparge asa usor :))
|
cu ce ai vopsit cadranul la ceasuri? :) spray?
|
Ia vezi tu bara aia a ta a noua sa nu fie din aia casanta.
|
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2 intalnire cu sora STY :)))
|
bun atunci. Tot pe la carrefour va strangeti? trec si eu prin vara pe la voi :lol:
|
Salut iti dau un sfat, fara suparare.Poti sa mai cobiri garda...ca sa fie mai mica, ca zici cai jeep..Sau daca vrei sa fie inalta poti sai pui perne de aer intre arcuri si cu un compresr mic sa sa ti le umfle, sau sa ti le coboare... ca masinile alea cu hidraulice, numai ca trebuie sai scoti telecoapele de tot..DAr e frumoasa si asa...bravo..
|
Quote:
Prima data am inlocuit t-urile cu unele normale Apoi dupa o perioada am facut rost de presa si am scos ambele arcuri si am taait o spira pe fata , pe spate ama rcuri de fata si-s taiate 2 spire. Credema e deajuns de joasa cat este daca ai vedeo in realitate nu ai mai aborda acest subiect...in + cand am 2-3 oameni in mcauciucurile sunt in interioru aripi, chair foarte multi mai intreaba daca am mai taiat din arcuri. Strazile sunt asa cum sunt am atins si asa cum este acuma dapai so las mai jos. Multumesc de sfat dar nu til iau in cosinderare8):lol: |
Cu placere....Eu asa am facut la masina mea iam pus perne de aer cu compresor.. si o cobor si o ridic cand vreau eu...Dar asta e... fiecare cu gusturile lui..fara suparare..Salut.
|
Quote:
|
Quote:
Ai vrut so faci Citroen ? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning