![]() |
Re: Club astra bertone
sabothor. imi plac stopurile tale sunt cu spray sau folie? io am nijte spray negru transparent cred ca mi le fac si io asa pana imi iau nijte triple.
Bucata alba ai evitato cu scoci? |
Quote:
|
Quote:
|
ELERONUL este al masini :D iati k e super marfa
|
Quote:
|
eleron avea de vanzare dany let
|
Triplele sunt facute cu vopsea speciala + lac la o firma specializata. Stopul alb de la marchalliere l-am evitat cu scoth si care apoi a fost decupat cu un cutter (nu se smulge, ca se ia cu lac cu tot). Recomand cu cea mai mare placere. Cand am adus eu masina din germania avea altfel stopurile, cum se poate vedea in poza de mai jos, dar noaptea cand dadeam cu spatele nu vedeam nimic :(
VFF - ai o masina ff frumoasa. Imi place ca ai in plus fata de mine CID si piele, in rest avem exact aceleasi optiuni (Siemens NCDR 1500 + GID + navi + full computer de bord + telefon + cd-player + check control + magazie de cd-uri). Sa ai parte de ea si la cat mai multi km. Ce an de fabricatie este si cati km are actualmente? A mea e 2003, 119.000 momentan... |
1 Attachment(s)
Uitesem poza de care vorbeam :)
|
sabothor multumesc ptr aprecieri!!!! masina ta arata superb sa o stapanesti sanatos...de a mea nu prea m am ocupat acum arata mai rau ca in poze :(...dar pe viitor o sa ma ocup de ea....promit.......este din 2001 si acum are cam 115.000 km. nu stiu daca sunt reali cand am luat o eu anul trecut avea vreo 98.000 km
|
baietii...am si eu o problema ....se scurge pe undeva antigel sub presurile din fata....o fi caloriferul spart??? am fost cu ea la di bas, la radacini si nu au gasit nimik.......a mai avut cineva probleme de genul asta???? apropo voi ce ulei de motor folositi......pentru 2.0 turbo?....multumesc frumos..
|
Da ai caloriferul spart 100%. Caldura baga mai putin sau deloc nu? Pentru ulei actualmente folosesc ARAL BlueTronic 10W40 (este uleiul pe care l-a folosit si neamtul si numai de-asta am pus si eu). I-am facut schimbul acum 2 luni si mecanicul zicea sa imi mai iau un litru sa il tin pentru completare ca imi va cere curand. Au trecut 2 luni si joja e tot pe normal .. umblu cu uleiul dupa mine degeaba. Deci se pare ca nu mananca ulei deloc ..
Daca o tine tot asa .. data viitoare ii bag untdelemn de la bunica! :D |
Quote:
|
Cat mai urgent...va rog sa ma ajutati.:x Caut spoiler fata de la ceva firma de tuning. Rieger,Mattig...etc.Sau poate stiti pe cineva care face din fibra/plastic sau are deja unul de vanzare. Cat mai urgent...ca imi este in lucru masina. Capota o prelungesc peste faruri....angel eyes...numarul de pe portbagaj il "astup" si pun deschidere pe buton. O sa dureze..dar totul e bine, cand se termina cu bine.
|
Quote:
Incearca la firma asta... Au multe si pentru bertone din cate stiu, parca si preturi bune. succes la modificari!:D https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...g-xx80128.html |
8 Attachment(s)
Modele de spoilere fata....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning