Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 EVO Estoril blue (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/209753-e36-m3-evo-estoril-blue.html)

rzt_ro 23-09-11 16:12

Re: E36 - M3 EVO Estoril blue

Quote:

Originally Posted by S.P.I.R. (Post 4601396)
Stiam de masina asta ca e in oras de mult timp dar nu stiam ca e a ta si nu o vazusem decat o singura data ....dar te-am vazut aseara in intersectie la Blue Star si mi-ai rupt inima la modul cel mai serios si am decis sa vad ce si cum si a cui este minunatia aia pe 4 roti . Nuanta aia de albastru e culoarea mea preferata si Bmw e36 cupe e masina care vreau sa mi-o cumpar (sper luna viitoare ) si la care visez de vreo 2 ani deci pt mine a fost o intalnire de grad zero si am mai am avut si placerea sa o aud undeva la peste 4500 de ture cred .
Tot ce pot sa spun BRAVO NARCIS PENTRU CE FACI CU MASINILE BAVAREZE SI PENTRU CE FACI PENTRU ORASU ASTA !
ps. Sunt fan bmw de cand m-am nascut si nu ma dau pe altceva nici daca ma bati :))

Ms!:DCand ai timp treci pe la magazin si mai discutam...noi ne mai italnim si vineri seara in parcare la stadion!

Quote:

Originally Posted by avadanei eduard danut (Post 4601762)
Felicitari pentru munca care ai depuso pt aceasta bestyutza care o aii ...Cred ca am stat vroo 2 ore de am citit tot thread-ul ...Esti propietarul unui vis care multi dintre noi inca mai spera la el ...Bft in continuare si parerea mea sa nu o vinzi !!!

ms mult! Masina nu mai e de vanzare...:lol:

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4601927)
superba masina :D:D:D

Si a ta este pe aproape...culoarea e super!:D bafta in continuare!

rover_cabrio 23-09-11 16:38

ms frumos ..mai am si eu putin sa de munca la ea ...sa ii completez chitul de M . iam luat o NAVIGATIE de audi :D sa iif ac o modificare in BORD ...si in viitorul apropiat daca nu o vand ..cred ca optez pentru niste jante ca ale tale din primele posturi origniale

S.P.I.R. 26-09-11 18:40

Am o coaja de opel astra :)) ...bine nu`i a mea a a parintilor mei ...mi`e rusine sa vin cu ea vinerea la stadion :)) ...dar o sa vin intr-o zi ...sper pana luna viitoare sa gasesc un e36 cupe care sa`mi placa si atunci o sa vin cu cea mai mare placere :))

rzt_ro 20-10-11 15:36

Masina va fi prezenta in acest week-end la Drift Grand Prix Bucuresti in cadrul standului RedZoneTuning...probabil va fi ultima ''ieseala'' pe anul asta, urmand sa intre la hibernat pentru cateva modificari tehnice!:D

AndreiHTX 20-10-11 18:38

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4658148)
Masina va fi prezenta in acest week-end la Drift Grand Prix Bucuresti in cadrul standului RedZoneTuning

daca pana acum n-aveam niciun stres sa vin la GP (chiar nu ma interesa) acum voi face tot posibilul sa ajung doar sa vad ///M-ul! felicitari inca odata!

Sparkle_81 21-10-11 08:29

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4658479)
daca pana acum n-aveam niciun stres sa vin la GP (chiar nu ma interesa) acum voi face tot posibilul sa ajung doar sa vad ///M-ul! felicitari inca odata!

Vazut-pipait masina live + discutat cu proprietarul, la intalnirea anuala = merita , mai ales ca esti din zona !
Ca o informatie extra, proprietarul nu este un infumurat, increzut s.a., cum sunt de regula :sad: alti detinatori de astfel de .... rachete !

Voie buna !!!

rzt_ro 14-11-11 10:24

5 Attachment(s)
Masina a intrat la hibernat de ceva vreme si fiindca evacuarea noua e pe drum, am demontat-o pe cea veche, urmand cat de curand sa schimbam si suspensia...
Evacuarea oem va fi de vanzare dupa ce o voi monta pe cea noua...daca e cineva interesat sunt dispus sa o dau la un pret bun!

rzt_ro 14-11-11 10:33

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4659576)
Vazut-pipait masina live + discutat cu proprietarul, la intalnirea anuala = merita , mai ales ca esti din zona !
Ca o informatie extra, proprietarul nu este un infumurat, increzut s.a., cum sunt de regula :sad: alti detinatori de astfel de .... rachete !
Voie buna !!!

Ms mult...semnatura ta spune multe!:D

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4658479)

Ms...sper ca pana in primavara sa reusesc sa finalizez ceea ce mi-am propus sa achizitionez si sa montez pe masina!

rzt_ro 23-11-11 11:48

6 Attachment(s)
Astazi a sosit primul colet de la Supersprint, iar pana la sfarsitul saptamanii ajunge si finala!:D
Evacuarea oem se vinde cu pretul de 250 euro completa sa cum se vede in poze!

ct22cop 23-11-11 12:42

Frumoasa investitie, uite aici un preview:

https://www.youtube.com/watch?v=9TGutrmTzW0

rzt_ro 23-11-11 13:08

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4735337)
Frumoasa investitie, uite aici un preview:

https://www.youtube.com/watch?v=9TGutrmTzW0

Ms! Abia astept sa-mi ajunga si finala sa le montez si sa aud ce sunet va avea...:)
M-am hotarat si asupra suspensiei...KW inox line V2! Pana de sarbatori vreau sa o comand ca sa am timp suficient si pentru celelalte lucrari...

sharkylete 23-11-11 13:17

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4735337)

Asta e straight pipes si el din cate vad are X pipes!Poate gresesc!

Felicitari pentru achizitie,poti sa ne spui pretul?! Sau macar un PM te rog!

Multumesc!
:paper:

rzt_ro 23-11-11 13:36

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4735398)

Multumesc!

Ms!
Intermediara
Finala
Preturile sunt cele de pe site-ul oficial adaugand TVA-ul....

ct22cop 23-11-11 15:28

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4735398)

Multumesc!

X pipe are si masina din filmul pus de mine, acelasi cod si acelasi fabricant, uite si dovada:

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...l&Topic_Cat=22

Proprietarul masinii nu e tocmai un cunoscator si a incurcat detaliile cand a postat filmul pe YouTube, eu am pus link-ul in cunostinta de cauza!

sharkylete 23-11-11 15:40

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4735679)
X pipe are si masina din filmul pus de mine, acelasi cod si acelasi fabricant, uite si dovada:

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...l&Topic_Cat=22

Proprietarul masinii nu e tocmai un cunoscator si a incurcat detaliile cand a postat filmul pe YouTube, eu am pus link-ul in cunostinta de cauza!

Nici nu am ascultat/citit!(decat titlul)

# Supersprint straight pipes zur zeit...

Nu trebuie sa facem polemici din nimic... Dupa ce va fi montata o sa auzim!

All times are GMT +2. The time now is 11:30.

- Copyright 2026 4Tuning