![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
eagle maine pune-ti masin in fata garajului sa ma simt bine cand iti dau kakatu ala jos!!!!! te tzine??
|
ma tzine.... a zburat jos .... :lol:
|
1 Attachment(s)
e.......... cum sa zic....... e......... e......... aa....... roz!! bleah!!!!
|
4 Attachment(s)
va place......si-o batut joc de masina noua
|
:)))))))))
|
sa innebunesc....se pare ca in cj tuningul tot inapoi merge in loc sa progreseze...ma gandesc si eu acum sa cobor pana jos sa imi vopsesc farurile si semnalizarile sa fac o tzar de tiuning...PUTZKO POWAHHH!!!!!!
|
mah poate omu are talent :))))))))))
|
il cheama "Edy Talent" .... si canta manele .... :twisted: ca altfel nu se explica
|
macar are imaginatie baiatu... nu mai vezi asa ceva :-? am mai vazut intr-o zi in oras(da nu am apucat sa il pozez :| ), si-a pus pe aripi ceva crom, manere crom era peste tot numa croame, da dupa parerea mea puse ff aiurea :|
|
Da...dar la om ii place...si nu e chiar...2 linii sa mearga mai rpd masina....asta e ideea lui de masina frumoasa...astia sunt banii lui....de ce vorbesc unii si comenteaza....care nu si-au facut masina pe banii lor?....MAMA TATA SI TZAPA TUNING
|
ii dau nota 3 puncte din 10 pt proiect,1 pt banii pe care i-a dat pe sprei, si 2 puncte din oficiu ca tipa o masina noua intr-o ''manea'' curata, ase ca io vaz ca promoveaza cu un respectabil 6 , pt tema tuning pe manea!!!
P.S> lipestete-o de asfalt ase de tare ca zboara tot ce ai facut de clante in jos :)), si iese masina .. tunata... si no comment din partea forumului!!!!! all the best from SmokeDesign , |
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):)) ))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
daca asta ii gustu omului ce sai faci....altii vad tuningul altfel
ps: mai bine o lasa stock ca era mai castigat parerea mea ps2: din fericire masina nu-i din cluj |
23 Attachment(s)
kitch-urile prezentate la oradea :D
|
mdea....mijto
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning