![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
5 Attachment(s)
Cateva poze de astazi nu foarte clare...fiind facute cu telefonul :)
Caut un stop stanga spate daca are cineva :) |
hmmm...faine poze masina e frumoasa si fata la fel! Bravo
|
Quote:
sa te bucuri si sa ai grija de ele ;) |
1 Attachment(s)
Ms baieti si voi lafel ;)
Ieri cum nu stau deloc am mai mesterit pe la consola...am schimbat acel material care l`am pus inital cu unul mai bun de care nu se prinde asa tare orice. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Zilele astea am lucrat la masina dar la o macheta.. si am facut mini BSV :) care o tin frumos pe bord..
|
haha frumos de unde ai macheta ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sa mai postez si eu pe aici.. dupa un mic incident minor intr`un loc aglomerat m`am ales cu bara spate lovita putin crapata mai mult chitu de fibra.. si am dat`o jos pt a o face si tot odata am dat si bara fata jos.. pt mici modificari cum si aia era frecata de mai de mult..ca asa e pe aici oriunde o las o gasesc frecata.Mi`am pus pe fata doar o bara provizoarie stock de cielo primit de la un amic.. care are un cielo pt dezmembrat inca intreaga
Nasol ca tre dezmembrat fata masinii pt a da jos bara.. :| da nici p spate nu e mai bine.. |
Pff ai avut puțin ghinion :(( las k tot raul e spre bne cu ocazia asta vopsesti ambele Bari. Vad un kadett akolo in poze... are si un prieten al meu exact la fel k model inclusiv culoarea.e gsi tot p el in afara de motor e pus diesel si vrea sa -il vāndă dak interesează p cineva anunța-ma.
|
Si un mic Teaser.. cu bara pusa provizoriu cum va da pe masina clean cu proiectoarele eliminate :).Mai destul la ea de lucru de finisat.. dar va iesi bine.Ieri era sa raman fara talon,permis si 700lei amenda ca nu am avut bara spate pe masina :|
http://s8.postimg.org/76pup2rpt/SAM_9129.jpg |
place cum oiesit bara :P
|
3 Attachment(s)
Lucrez la ea ... :D
|
a iesit belea...:twisted:
|