![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
PS:ursi boston grun nu prea am vazut...:lol: |
Quote:
mi-au placut inainte....eram mai mic...era anturaju...toti aveau ursi...eram fascinat... nu mai sunt...deja nu ma mai atrage un urs frumos...PISICA E SLABICIUNEA MEA...VERDE..JOASA..JANTE LATE...DACA PANA LA SFARSITUL LUNII NU VAND MASINA...NU O MAI VAND..O TIN...SI CA "TARGET" O FAC MAI TIPLA DECAT CEA VERDE PE CARE AM AVUT-O !!!!AM SA DUC ACEST PROIECT LA BUN SFARSIT !!!! DOAR SA MA AJUTE BUNUL DUMNEZEU !!!PE MINE MAREAN CARE ESTE !!! |
Marean care este ... daca vinzi masina te banez ! Zau ! Spune mi si mie cum se numeste toba din filmul de mai sus .
|
Quote:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...e-serisi/detay |
marean care este, eu zic sa lasi draq vanzarea masini ca e o masina extraordinara
pune manutza fain frumos si fa-o frumoasa rau hai spor la treaba astept sa vad primele modificari ale masini |
aoleuuuuu cum fugea marean ca sa ii dea gas la bmw:D,poi asa alearga un "fotbolist" nea!?...sa inebunesc parca mergeai pe carbuni incinsi:lol:
bag de seama ca baieti astia de pe forum cer poze cu bagaboanta,poate poate vad blondele si brunetele alea cu care mai umbli dumneata:lol:,yo zic sa ne bagam la o sesiune foto cu femei...si poate si cu masinile;) |
Dacă te încadrezi cu banii şi vrei ceva raţional, merită s-o vinzi şi să iei e46/e39, văd că ai mai avut şi ştii ce primeşti, deci nu o să ai surprize sigur
|
pt marrreeeaan fara nr....bine dreaq ca nu te-au cumparat arabii aia....ca te vedeam asa:lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=oZ_VR...ayer_embedded#! |
Quote:
"Da bulee vereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! " tare clipul:))))) |
Quote:
vineri vin la ploiesti...sa mor de nu ....facem circ si panarama :D:D:D :lol: :lol: :lol: anunta Baietii cu Bmwurile ca vine Bucurestiu numa cu Bmw facem un Videoclip p manele =))))))) |
Quote:
Tza Tza Tza cu Nelu Ploiesteanu , Draghici .... si cu dedicatie pt fratele meu Marean Care Este' ---> Sandu Ciorba :)) |
Quote:
|
bai mareane ma bag si eu daca e la un ploiesti si vin cu pisica automata si cu mel asta
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning