![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
10x:peace: |
Quote:
|
Quote:
In primavara as vrea sa o dau :sad: ... si parca nu as mai baga bani pe care oricum nu o sa ii mai scot ... :???: O sa fac poze dupa ce o sa ii vopsesc spoilerul fata care e plin de puncte de la pietre ... sa ma :censored: in drumurile lor pline de pietris :twisted: |
Quote:
Dak o dai la ce te gandesti ?? Tot Audi ?? |
pacat daca o vinzi ...macar sa dai barile si tot separat ...asa mai recuperezi ceva ! :) oricum ti-ai facut damblaua...o masina ffrumoasa la fel cu bun gust ca si a amicului tau ! bv voua
|
mare pacat ca o vinzi. da' chiar asa...la ce te-ai gandit sa-ti iei ???
|
Mai e un an pana atunci ...
Da, probabil tot audi va fi ... Masina ... eu imi doresc ceva, dar depinde de pretul de vanzare, mai ales cel second (cu vreo 10 000 km), daca o sa mi-l permit sau nu ... Eh ... mi-as dori sa nu o dau deloc ... din contra, sa trec la modificari serioase ... dar nu mi-as permite 2 masini ... pt ca asta sigur nu ar mai fi masina de condus zilnic :-) , si mi-ar trebui inca una oras... Vedem, vedem .... se pot intampla multe pana la anu ... :shock: |
daca e vorba despre A5 atunci ..no comment..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa ca daca nu aveti ce sa faceti cu banii ... faceti o cheta ... si va pun la dispozitie un cont ... si promit ca o sa-mi iau R8 ... Hai sa zicem ca nu puneti voi toti banii ... veniti voi cu 100 000 ca de restul ma ocup eu :lol: Eh ... de ar creste si banii astia in copaci ... bine ar mai fi :D |
daca ar "dona" toti de pe forum cate 10 euro fiecare sigur ti-ai lua un R8 ;)
|
Quote:
Da-ti un mesaj privat cand i-ati strans :lol: :bunch: |
la cati sunt inscrisi pe forum nu cred ca ar mai trebui sa pui tu vreun ban, cred ca ti-ar mai si ramane.
imi dai mie ce iti ramane??? :lol: :lol: :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning