Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   My Clio B 199 AND (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/202501-my-clio-199-and.html)

bib_andrey 27-09-10 21:32

Re: Renault clio mk1`

Exact la asta m`am gandit si eu Alejandro..o sa caut sapt viitoare in targ..banuiesc ca o sa gasesc..:rolleyes2

B-99-SAA 28-09-10 08:36

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3687287)
Andrei - incearca sa-ti faci rost de placi cu leduri special facute pt Clio-ul tau - banuiesc ca se potrivesc si de la Logan - e undeva la 20 de lei placa cu 20-30 leduri superflux pt portbagaj - si ilumineaza mult mai bine decat un singur led!

Subscriu! Mai ales ca vor fi ledurile albe, nu albastre, deci clar e o imbunatatire! Sa porti sanatos alarma :D Si inchiderea aia centralizata :D

bib_andrey 28-09-10 08:55

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3688043)
Subscriu! Mai ales ca vor fi ledurile albe, nu albastre, deci clar e o imbunatatire! Sa porti sanatos alarma :D Si inchiderea aia centralizata :D

Ms..ma bate gandu` sa le pun la loc pe cele originale...ca nu prea vad nimic cu astea..si in timp sa iau ledurile alea..

bib_andrey 28-09-10 17:48

1 Attachment(s)
Am dezlipit chestia aia reflectorizata albastra de pe bara..dar a ramas lipici..cred ca se ia cu benzina..sau cu diluant nu?

Scuzati poza..Nu cred ca se intelege cv..dar chestia aia era lipita in dreapta jos pe bara

NXdev 28-09-10 17:51

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3689055)
Am dezlipit chestia aia reflectorizata albastra de pe bara..dar a ramas lipici..cred ca se ia cu benzina..sau cu diluant nu?

Scuzati poza..Nu cred ca se intelege cv..dar chestia aia era lipita in dreapta jos pe bara

Dap ;), dai cu benzina usurel si se ia.

Alejandro 28-09-10 18:03

mai poti cu o lama lata care se punea aparatele clasice de ras! da atentie sa fie multa spuma ca sa poti lua ceva - dai cu solutie de curatat geamurile si vii cu lama usurel si cureti!

bib_andrey 28-09-10 18:10

Pai cu lama am dat jos chestia aia reflectorizanta..dar s`a indoit lama..:lol:..
Acum o sa urmeze deschiderea la portbagaj din interior8)

bib_andrey 29-09-10 18:11

1 Attachment(s)
Poza pt Alex `8) Cam asa se vede noaptea..

Butonul pt portbagaj unde ziceti sa il pun,ma gandeam undeva in stanga mai sub bord :rolleyes2 , asa si`a pus cineva la o Solenza.. :rolleyes2

NXdev 29-09-10 18:21

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3691385)
Poza pt Alex `8) Cam asa se vede noaptea..

Butonul pt portbagaj unde ziceti sa il pun,ma gandeam undeva in stanga mai sub bord :rolleyes2 , asa si`a pus cineva la o Solenza.. :rolleyes2

Parca esti in club :>, se vede misto.Dap in stanga ar fi bine.

bib_andrey 29-09-10 18:35

Daca a`s avea si o muzica pe masura,a`s fii in club :lol:

B-99-SAA 29-09-10 20:15

In stanga, daca ai nevoie sa deschizi sa nu te apleci pana in mijlocu masinii pt un buton, lasa sa fie la indemana aici, numa vezi sa nu pui prea sus sa dea naspa :D Te descurci tu ca esti baiat destept :D

bib_andrey 29-09-10 21:20

1 Attachment(s)
Ma gandeam aici,unde am facut cu rosu,in unul din locurile alea 2 :rolleyes2

NXdev 29-09-10 21:23

Exact in locu de jos voiam sa zic , dar nu stiam cum sa ma exprim:D.Sus o sa devina prea ingramadit...

bib_andrey 29-09-10 21:26

Acolo o sa il pun 99,9% , in celalalt loc o sa fie prea ingramadit daca il pun .. :D

bib_andrey 30-09-10 21:02

Va salut,am sa va spun si eu cv mai important asa :oops: Pana akm eu am postat in locul tatalui meu pe acest forum,adica el se uita pe forum bla bla si eu vbeam cu el si postam.El de azi inainte nu vrea sa mai fie implicat pe forumul acesta pt k numai are timp!

Intrebare: Pot posta eu in continuare? Eu am 17 ani si toate modificarile la masina au fost facute de mine si de prieteni !

Modificarile vor continua ca si de obicei !

Astept si eu un raspuns (pozitiv sper):sad:

All times are GMT +2. The time now is 05:34.

- Copyright 2026 4Tuning