![]() |
Intereseaza pe cineva un capri motor de 2000 101Cp la 1500euro.Foarte draguta masina.
|
iar am dat-o rau!!! :burn:
am dat ornamentele exterioare la eloxat,sa iasa ceva gen mk1 si cand l-a bagat pe primul in baia cu acid sa-l curete,a dat sa se fisureze....adio ornamente argintii. :( am sa mor si nu mai termin odata.....macat de-as apuca o liniutza sa bag,sa culeg gloria si apoi sa ma duuuuuc........ face cineva skimb? |
Re:
Quote:
|
CAPRI
ceva poze sa ne clatim si noi ochii?
:D |
Salu' ... e cineva membru Retromobil aici?
|
Re:
Quote:
|
6 Attachment(s)
puneti mana pe PIMP MY RIDE versiunea UK - episodul 5 !!
nu-l pot pune aici... dar pun niste capturi :) :twisted: |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
|
eu sunt membru in comisia tehnica Retromobil Club Romania . . .
|
stii cumva ceva de un eveniment pe 6 sau 7 aug in Brasov? eu am intrat pe site sa verific, dar nu apare nimic acolo.
|
da o sa se organizeze un eveniment
pentru mai multe detalii suna la 0722.209.166 Domnul Cristian Stoian. |
Re:
Quote:
|
cand am auzit ca a aparut si ep 5 din Pimp My Ride UK l-am luat imediat, pot sa va spun cu mana pe inima ca mi-am schimbat total parerea despre Capri, are destul potential si arata demential un pic aranjat/cosmetizat
cand am vazut si interiorul din piele alba am ramas :yikes: |
autoblocant
copii !stie cineva ce autoblocant s-ar potrivi pe grupul de capri mk1 gt? :?:
|
Re: autoblocant
salutare, I'm back from the mare... :P
si ia ghiciti in ce masina rosie, OHC 2000 dublu-corp, spoiler Manta B, roti Al Audi si trapa mai lata Opel, m-am plimbat eu :?: :twisted: a iesit super mashinutza.. ma bucur ca am fost primul s-o vad din trupa noastra, al doilea norocos incepand de azi este codrin44 :lol: 8) poze in curand dk se ghiceste masina si modelul. P.S. momentan papa o galeata la suta..afara :( despre Capriul de care zicea DMX sper sa aflu mai repede eu si sa postez mai multe in urmatoarele zile. Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning