![]() |
Re: E36 - Refreshed
ce iti mai place sa o bibilesti :D
|
lasa polishul profesional , mai bine pune niste scaune profesionale ca duce mai multa lipsa de interior decat duce de luciu.
|
Polishul e destul de ieftin si am niste punctulete pe masina care se vad naspa de aproape si cica se pot scoate din polish :)) Cu interiorul... sa vad acum prin 15-20 iulie, daca-mi iasa un deal o sa am banuti de un Vader Hurricane :shock: daca nu... mai asteapta pana prin august-sept.
Ma gandesc tot mai mult si la o schimbare de motor, un 1.8is sau varianta de 1.9 pe viitor. Astea sunt la sub 40% diferenta de putere si omologarea are un pret decent. |
9 Attachment(s)
Revin si eu cu cateva poze cu niste fetite :)) Trebuie editate putin ca era un pic jegoasa masina de la ploaie :lol:
|
pai bine ma, radeau fetele alea de tine in plm, cu masina asa jegoasa leai pus sa se suie pe ea ???
big dislike din partea mea ...:)) |
pai no, eu o spalasem insa a plouat tare in zilele alea si s-a pus pe ea pana sa ajung sa o pozez, apoi asa s-a uscat :)) fetele logic, pe masina sa o stearga putin :)))
|
Machiate peste masura pitipoancele :lol:
|
fa-mi cunostinta cu fetele mosule,nu fi egoist,tot in e36 le urc :))
|
ai avut 3 la paket pentru un m paket:))))
|
erau faine fetele dar, cum zice si Saxu', machiate peste masura :)) nu stiu cine a fost cu ideea sa le faca asa.
|
Daca pui LTW, parerea mea e sa schimbi si semnalele si proiectoarele de ceata si neaparat servetele umede in masina la urmatoarea sedinta foto :D
|
O sa-i pun semnale fumurii cat de curand ca astea de pe masina se aburesc si ma enerveaza deja :)) Proiectoarele sunt tot fumurii si or sa mearga cu semnalele insa au luat apa si trebuie sa le desfac sa le curat, sa fie ca noi :)
Cu servetele umede, aveam unul de la kfc :)) insa n-a ajuns decat pt o zona mica. Next time o sa tin minte, sau nu mai facem poze pe ploaie. |
''Cu servetele umede, aveam unul de la kfc :)) insa n-a ajuns decat pt o zona mica.''
pai decat ''zona mica'' te intereseaza!! ia dracu un pachet mare ca omu',nu te mai calicii la servetele!!!!!!!:lol::lol: |
Arata foarte bine masina.Ar prinde-o bine un interior Vader.Daca ma hotarasc sa il vand pe al meu te voi anunta. :-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning