![]() |
Re: TXA
okay TXA mai vb aici cand ai sa revii,si poate ne vedem pe la tine pe la buc cand vei veni sa mai stam de vorba despre masini si alte chestii:))aaa am sa vin si cu naka66vio e prieten cu mine am citit acolo pe forum niste chestii dar omu e maniac cu viteza:)hai ne auzim.te-am salutat si superba masina ai realizat8)
|
vino si te astept cu el dar sa vina in **** mea cu masina lui ca a zis ca vrea sa se traga cu mine,in 3-4 zile sunt acasa.
|
Quote:
|
Marius, pe 29 ajungi la cursa la Craiova ? :)
|
cred ca vin la craiova,sa vedem cine mai vine ca asa singur nu prea imi vine sa plec,dar sigur vor vrea multi sa vina si deci cred ca ne vedem acolo.
|
Am vb cu Micutzu si el se ocupa de inscrieri pt. Buc , oricum vin ceva masini din Bucuresti ! Rugamintea mea daca vii e sa iei legatura cu Micutzu sau sa completezi formularul de inscriere online ca sa te avem trecut in evidenta ca in ziua cursei nu se mai fac inscrieri !
Drum bun ! ;) |
Ce pacat... Am asteptat evolutia TXA-ului si din pacate a avut probleme la start... :(( Daca mergea masina, le dadeai rusine la Mustang si WRX....
|
Frate pacat ca nu ai reusit sa te dai cu ea azi ! Oricum a fost atractia cursei ! Imi pare rau ca ai plecat si nu am apucat sa vorbim dar eram prins cu altele ! O sa vb cu Micutzu sa vad cum facem sa-ti trimitem banii inapoi pt. inscriere ! Tot respectul pt. masinuta ! Multumim ca ai venit ! :( Bafta multa in continuare :( !
|
Chiar daca nu am vazut TXAu' in actiune, ma bucur ca l-am vazut cu ochii mei si pot spune ca este o masina superba ! Am un prieten (cu care vorbesti si pe net) care e, practic, indragostit de masina ta !
Felicitari Marius ! |
va multumesc pentru felul in care m-ati primit si tratat si pt felul in care ati vrut toti sa ma ajuta-ti care mai de care,sincer nu imi venea sa cred ca toti vor sa ma ajute si-i multumesc in mod special lui piticu pt deranj.........gabi ia id meu de la prietenul tau si intra sa mai vb si noimpe mes,va salut pe toti din craiova...numai baieti de treaba...
|
frumoasa masina am vazut`o live sa`ti traiasca pacat ca nu te`ai dat :| poate o vedem next time in actiune bafta
|
Tot respectul pt marius txa !!! Toti care il critica sunt doar niste frustrati batuti de parinti cand erau mici si de aceea sunt toti transformati in GIGI CONTRA ca e ceva normal la cei abuzati .
TXA-ul dupa parerea mea e cel mai frumos urs ... despre performante deocamdata nu stiu nimic dar cred ca e racheta ! Bafta PS : 320is eu cred ca daca ai masina nu face mai mult de 2-3 mii si in plus cred ca esti foarte complexat baiete ... |
va multumesc!!!!are dreptate bogdanelius>>>>>>>>>
|
maruse nici acum nu te-ai dat sa vdm cum stai ....eee lasa ca mai este timp ......nu???
|
da frate este timp destul,sanatosi sa fim ca in rest avem tot timpul din lume.........
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning