![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Quote:
|
GAJULE 1650-1700 kg aproximativ.normal avea 1400kg dar o sa vad la final.
ERVIN tot asata am tinuto si o tin in continuare lucru care il urasc cel mai mult e sa copiezi pe cineva si daca nu in totalitate dar f aprope.candestete sant 6 sa-u 7 masini in oradea care sant preparate si merg la expozitie tie cum ti se pare toate barile fata ,spate etc sa semene intre ele? sau multe alte lucruri. orcum masina mea nimeni nu o va putea imita.si nimeni na putut nici in trecut. mas simti naspa sa mai vad alta ca seamana cu a mea la la un tunig show. |
Quote:
|
performante o sa vedem,dar nu uita este un motor de 6,4l v8 made in usa si cu 0 km.si fara nici o electronica,calculatoare,etc.in concluzie lai pus pe masina si ai uitat de el,nu ca la alte motoare in continu ti se ***e ceva.asta are garantat 1 mil de km,daca ii dai ulei bun si-l schimb la timp.
iar doi la mana suna diferit de restul,nu poti sa imiti soundul unui mot v8 american. cam atata. a si inca ceva are cutie de fabrica manuala in 5 trepte,cam gandestete un pic la performante 570 N/m io zic ca rupe. |
sunt curios cand o sa iasa pe drumurile publice ... :D abea astept sa vad , cand va fi gata ? da instalatie de sunet ce o sa pui ?
|
2 buc 12 toli BOSE,un monoblo DAVINCI, the rock in usi,un INTEL PENTIUM 4 cu cele mai super dotari un monitor cu cristale organice HDD de 12 si vro 6 de 7,5.cateva camere de luat vederi,etc.
|
".......INTEL PENTIUM 4 cu cele mai super dotari un monitor cu cristale organice HDD de 12 si vro 6 de 7,5.cateva camere de luat vederi,etc."
tu vorbesti de masina sau de camera ta de zi ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:) poate vreau zozo sa stea pe forum si cand nu ii acasa sau la atelier ;)
|
*vrea .. scuze de greseala ;)
|
Quote:
|
cine stie..... poate ne surprinde si ne trezim ca suntem ramasi in urma :D
|
joe...crezi in basme? :D :):):)
|
de inst din masina vorbeam,nici decum de camera de zi:)
acolo am altceva. |
Quote:
nu dau nici un detaliu deoarece proprietariii m-au rugat sa pastrez confidentialitatea insa multe surprize de proportii s-au anuntat ;) asa ca poate totusi nu Oradea o sa fie singuru miez..... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning