Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Arad (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/19175-dacia-arad.html)

canny 26-05-08 01:44

Re: dacia arad

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1553321)
cate spire ai taiat din arcurile de pe fata ?

nu mai stiu ca atunci cand am desfacut masina a mea deja era coborata, acum am mai luat doar o spira jos, in total cred ca 3 dar nu sunt sigur

Nastase Bogdan 26-05-08 18:17

Quote:

Originally Posted by canny (Post 1553594)
nu mai stiu ca atunci cand am desfacut masina a mea deja era coborata, acum am mai luat doar o spira jos, in total cred ca 3 dar nu sunt sigur

Cred ca 3 ai luat in total,ca si eu tot atat am taiat pe fata si tot cam asa se aseaza:rolleyes2

Sirius 28-05-08 22:51

masina arata super!!!
felicitari! eu sunt tare curios de cum se aude toba aia! dak ai vreun film....
cati cm are in diametru la final?

andy_wpo 28-05-08 23:00

nu se aude toba aia.Pt ca turbina sparge gazele si nu face galagie.La ralanti se aude gros,in mers nu se aude mare lucru

WOLFI3 28-05-08 23:01

CEEE brutal baiete....sa stii as fi mandru sa am o dacie asemanatoare!!!!!!!
BRAVO BRAVO SI INCA ODATA AH....prea tare!! In sensul magic al cuvantului....
Sa stii ca pozele cu masina ta au ajuns sii pe desktopurile catorva pasionati de dacii...am si io UN prieten...

SPOR LA LUCRU...si riding fara evenimente neplacute!!

canny 28-05-08 23:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by WOLFI3 (Post 1559271)
Sa stii ca pozele cu masina ta au ajuns sii pe desktopurile catorva pasionati de dacii...am si io UN prieten...

shock :)

evacuarea probabil va face mai puternic dupa ce apuc sa o refac integral pe diametru marit din inox, deocamdata intradevar la relanti face frumos infundat dar pe cum accelerez nu se mai aude
am pus un filmulet cum facea evacuarea exact inainte sa demontez masina cu intermediara de dacie si motorul nemodificat

brummy 29-05-08 10:24

nah canny.. il termini pana la oradea? vii cu noi?

1300Racing 29-05-08 11:39

:peace:felicitari canny pentru masina si ambitia pe care o ai

canny 29-05-08 21:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by brummy (Post 1559830)
nah canny.. il termini pana la oradea? vii cu noi?

inca nu stiu daca va fi de mers cu ea sau nu la oradea pt ca mai am de lucrat
la oradea voi merge cu clubul dar inca nu am vb nimic despre plecare si e posibil sa plecam toti din arad odata

si o mica poza cu interiorul.
poate imi voi face nervi sa mai termin de tapitat si al doilea scaun si sa fac ce mai trebuie pe la interior deodata ma axez pe tehnic ca inca sunt de facut si nu prea am timp

BH 59 FIF 29-05-08 21:55

Raportat la scaunul pe care l-ai montat: Spune-mi te rog cum e la un drum lung (in masura in care ai apucat sa il folosesti la drum lung). Ma bate si pe mine gandul sa imi bag unul in Dacie, dar sincer ma gandesc ca ar fi incomod.

andy_wpo 29-05-08 21:59

Depinde de modelu de de scaun.Cel pe care il are el is chiar comode si plus ca au o sustinere foarte buna,dar mam mai urcat in alte scaune scoica si erau pur si simplu oribile de stat in ele.Ce are el is mai oldtimer dar is super

BH 59 FIF 29-05-08 22:03

Merci mult. Stii cumva ce model este?

andy_wpo 29-05-08 22:06

cred ca RECARO daca nu ma insel.Lasa pe el sa iti confirme

[email protected] 30-05-08 23:16

am citit tot topicu da nu ai zis nik de frane ca trebuie sa te si opresti

canny 30-05-08 23:46

franez prin evitare :))
voi ajunge si la frane cat de curand, totusi masina asta e facuta toata pe puterile mele si au intrat niste bani in ea
deodata e tot sistemul nou + un upgrade la o servofrana de 18turbo(f mare pe langa cea de dacie) si un lichid de frana potent, trasee de inductie aer pe sistemul de franare fata.
inca ma gandesc cum voi face, 3 prezoane cu discuri ventilate pe fata, discuri spate, frana de mana hidraulica sau voi trece pe 4 prezoane unde am acces pe langa frane si la alte jante (adica singurul model de jante care le-ar vedea masina mea)
dar cum spuneam cu timp pt ca nu pot sa fac totul dintro data

cat despre scaune, dupa forma sunt recaro dar findca ele erau deja retapitate cine stie.. ideea e ca sunt ale mele si imi plac, cei care isi cumpara un produs numai si numai pt marca sunt niste snobi cel putin asta e parerea mea, sa fim seriosi conteaza rezultatul, faptul ca stai intr-un scaun care te sustine, ca ma indoiesc ca in timp ce conduc imi voi monta eu pe undeva o oglinda numai de dragul sa vad capul meu cum sta langa logo-ul unei firme renumite, asta aplicanduse la noi cei ce muncim pt masinile noastre, restul...

All times are GMT +2. The time now is 22:01.

- Copyright 2026 4Tuning