![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
inca nu se stie SIGUR unde se va tine cursa
|
Quote:
|
Quote:
Sper sa faca cei de la Legal Racing ce si-au propus aproape de 1 mai , dar sincer au specificat exact locatiile care parerea mea nu le vor obtine f usor ... deci parerea mea este ca vor fi slabe sanse sa vedem ceva la mare de 1 mai anu asta , sper sa ma insel... . |
eu zic k te insheli...
|
sa dea Domnu sa fie asa cum zici u ADY , dar mai sunt 2 saptamani , pana acum deja ar fi trebuit sa apara banerele si mult mai multe informatii , deja as zice ca ar fi in criza de timp ..... asta doar daca cei din Bucuresti o pot face mai repede decat cei din Constanta care stiu exact unde ce si cum sa faca in Constanta si etapele necesare ... dar vezi u ... sunt ceva mai departe ei , si din cate stiu si cand veneau si faceau la aeroport sau alte locuri stia deja toata Constanta si erau reclame pe toate masinile.
Sper sa ma insel crede-ma ca vreau si eu sa ma bag cu noua mea achizitie. Bafta si numai bine |
Aici este topic de provocari .... nu posibile curse.
|
a murit topicul asta?
|
Quote:
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
nu domne acuma dupa legale e obosita lumea... se reface strang bani de benzina alea alea... :P :P :P
Oricum baieti cu daciile din port inca sunt oarecum activi... |
pei dak e suprafata mica in port normal k ei inca au benzina si noi nu :)numa ei stiu dc se dau acolo aiurea
|
acuma nush dar ar trebui sa recunoashtem ca la inceput toti neam dat acolo , macar o data am facut o liniutza eu recunosc am facut shi mi-am luat-o :P dar grav e ca aia nu se mai satura...
|
Alooo..deci....aici e topicul de provocari...deci ...stick with it. :)
|
nu se mai face nimic?\
|
Quote:
|
Se face se face... dar tu te dai la fund cam de fiecare data ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning