Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

lolek 14-04-07 03:04

Re: Provocari ! Cine cu Cine ?

inca nu se stie SIGUR unde se va tine cursa

M Y U 14-04-07 09:10

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 850311)
oganizat de cine ?

http://www.legalracing.ro/forum/view...er=asc&start=0

YZF-PWR 15-04-07 02:48

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 850558)
omul cred ca a zis-o din obisnuinta ptr ca pana acum s-a gasit cineva sa organizeze ceva in jurul datei de 1 mai dar la cum e lumea de azi nu stiu cati ar trage de gramada de cauciucuri sa le faca jaloane si multe altele.sunt multe chestii si ii inteleg cate o data pe fostii organizatori de ce s-au saturat sa faca numai ei asta.daca s-ar oferii multa lume (nu numai cu gura) cu siguranta s-ar motiva mult mai multe persoane dar asa....numai bine si have fun de 1 mai :)

Nu neaparat ca ne-am saturat sau ceva ... dar sunt mai multe chestii la mijloc si au inceput sa ne puna si primaria si politia din ce in ce mai multe piedici , mai ales cand este vorba de drumuri publice cum am facut anul trecut la saturn , sau locuri gen aeroport , locuri care zi de zi sunt po pu late si ar devia de la programul lor obijnuit , ideal ar fi o liniuta , dar mai usor a devenit la indemanare ( cum a fost ultimu pe interioarelor )cu organizarea pt ca facem pe domenii private , ne intelegem cu proprietaru si apoi organele de politie / salvare / pompieri etc.... .
Sper sa faca cei de la Legal Racing ce si-au propus aproape de 1 mai , dar sincer au specificat exact locatiile care parerea mea nu le vor obtine f usor ... deci parerea mea este ca vor fi slabe sanse sa vedem ceva la mare de 1 mai anu asta , sper sa ma insel... .

CT-87-ADY 15-04-07 03:00

eu zic k te insheli...

YZF-PWR 15-04-07 20:36

sa dea Domnu sa fie asa cum zici u ADY , dar mai sunt 2 saptamani , pana acum deja ar fi trebuit sa apara banerele si mult mai multe informatii , deja as zice ca ar fi in criza de timp ..... asta doar daca cei din Bucuresti o pot face mai repede decat cei din Constanta care stiu exact unde ce si cum sa faca in Constanta si etapele necesare ... dar vezi u ... sunt ceva mai departe ei , si din cate stiu si cand veneau si faceau la aeroport sau alte locuri stia deja toata Constanta si erau reclame pe toate masinile.
Sper sa ma insel crede-ma ca vreau si eu sa ma bag cu noua mea achizitie.
Bafta si numai bine

ERY 16-04-07 09:57

Aici este topic de provocari .... nu posibile curse.

ct77pia 12-05-07 08:40

a murit topicul asta?

Psycho 12-05-07 19:02

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 897155)
a murit topicul asta?

ahahahahahahaha :))))

:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

sonykel 13-05-07 12:18

nu domne acuma dupa legale e obosita lumea... se reface strang bani de benzina alea alea... :P :P :P
Oricum baieti cu daciile din port inca sunt oarecum activi...

YZF-PWR 15-05-07 20:43

pei dak e suprafata mica in port normal k ei inca au benzina si noi nu :)numa ei stiu dc se dau acolo aiurea

sonykel 16-05-07 12:00

acuma nush dar ar trebui sa recunoashtem ca la inceput toti neam dat acolo , macar o data am facut o liniutza eu recunosc am facut shi mi-am luat-o :P dar grav e ca aia nu se mai satura...

ERY 16-05-07 12:28

Alooo..deci....aici e topicul de provocari...deci ...stick with it. :)

ct77pia 19-06-07 16:25

nu se mai face nimic?\

-=X-Team=-82-MDN 19-06-07 17:15

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 956079)
nu se mai face nimic?\

ba da ma ... dar la VARA baaaa .. la vara ... :)) :) :)

CT-87-ADY 19-06-07 19:41

Se face se face... dar tu te dai la fund cam de fiecare data ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:33.

- Copyright 2026 4Tuning