![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
Jante Liquify :lol:
|
Quote:
In rest e doar Quote:
|
aaha.ms de rasp.ar fi mosto niste jante de genul pe buburuza ta!
|
Quote:
|
doaa..sunt misto si astea.alea sunt alt gen de jante(nu tocmai sport)!
anyway! :D |
Cand vinzi jentile??? :-P:-P:-P
|
Quote:
Quote:
Și ca să mai adaug un minus la jantele grele - înjumătățesc drastic viața planetarelor! Bine că mai am de rezervă încă un set iar zilele astea fac rocada! PS. Ca un offline pe propriul Thread, râdeți și voi, cel puțin cât m-am prăpădit și eu :)))))) |
1 Attachment(s)
Un VT frumusel și mâine vin și io la meeting, pentru schimburi de experiență :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
- toate balamalele ușilor - toate articulațiile de la carburator (spuneam cândva și despre asta) - pedalele (scârțâiau tare, mai ales ambreiajul) - și nu mai îmi vine acum nimic in minte, însă cam tot ce ține de "uns" :D Avantajul este că atunci când îl folosesc este lichid (intră peste tot) și în decurs de câteva minute devine mai gros... este good stuff ! (Îl folosește tatăl la mult mai multe întrebuințări... eu doar îl "fur" când îi simt nevoia :D) Dezavantajul este că e cam scump pentru gramajul lui... dar face toți banii ! |
Cat coasta bre si de unde crezi k putem cumpara si noi din bucale?
|
In "Bucale" de la magazine de piese auto sau magazine universale
|
Ms man dar un scor si de unde anume..asa ca idee...ca sa nu caut aiurea... ?!?!?
|
Cred ca in jurul sumei de 50 lei nu mai stiu exact:lol:...Si nu sunt din bucuresti sa iti spun exact:P
|
Prețul exact nu i-l știu, pentru că nu-l cumpăr eu, însă da... depăsește cred 50lei... și tata îl comandă direct de la Wurth... dar e bun! Merită!
|
Quote:
http://www.wuerth.ro/catalog/ |
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning