Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

JD_RFTR 12-04-11 12:52

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

frumos interiorul ;)

Nastase Bogdan 12-04-11 12:56

Quote:

Originally Posted by JD_RFTR (Post 4248594)
frumos interiorul ;)

Multam, de mult imi doream sa-l pun la punct.

GL91ANB 12-04-11 12:59

Intradevar de exceptie interiorul.
Multa bafta in continuare cu masina! :-)

Nastase Bogdan 17-04-11 21:54

6 Attachment(s)
I-am facut rost si de nasuc la ursache:-)..un nas asa cum imi doream, multumesc userului Vexxatu pentru schimbul acordat;)

Dupa o mica curatare, iata ce a iesit8)

Nastase Bogdan 19-04-11 19:05

4 Attachment(s)
Azi am reusit sa montez cozorocul la luneta si rotile...ieri am montat nasul cromat:-)
Nu am mai reusit sa o si duc la spalatorie..poate maine daca e vreme frumoasa si apoi ii trag o sedinta foto calumea8)

By Afs-Cot 19-04-11 19:08

al reaq frumos ursu asta'

ozn_yakuza 19-04-11 20:11

vai de... mea ce frumos este...bravo...

apropo frumos interiorul..........;)

Driv3r2003 19-04-11 20:16

foarte frumoasa masina singura chestie pe care as vrea sa ti o zic e sa incerci sa faci rost de un bandou pt bara spate in rest nota 10 +

SAX1987 19-04-11 20:16

Tot mai bine arata :D

Cu ce ai lipit eleronul de luneta ?:shock:

Nastase Bogdan 19-04-11 23:20

Va multumesc f mult tuturor pentru aprecieri, nu ma gandeam sa va placa asa mult si jegos cum este acum:-)

Ozn, multam pentru interior, de nota 208)

Driv3r, acolo la spate este o problema mai dureroasa, care imi sta pe cap dar nu au fost bani si prioritate pentru ea..am un bandou tzipla, dar fusta este din fibra si a fost turnata prost( gros si fara ondulatie pe langa bara metalica) si clipsurile din spatele bandoului nu reusesc sa traverseze si fusta pentru a se clipsa in bara metalica...cei care au MT1 stiu despre ce vorbesc;)..acolo trebuie o fusta originala MT1 si iese tzipla8)..in timp se va rezolva.

SAX, cozorocul este lipit pe cheder si se sprijina pe marginile chederului;)..am folosit mastic pentru lipit parbrize, de la Wurth..si banda de hartie adeziva ca sa-l tin cateva ore presat pe pozitie pana s-a intarit masticul;)

last_don 20-04-11 01:25

Nu ma mai satur de borbet a pe e30 :-) extraordinar mult gust in imbunatatirile aduse masinii..Majoritatea pun pe urs nas negru..Dar al tau e cel nichelat si se asorteaza perfect cu jantele..Daca era negru nu se mai intelegea nimic..Foarte frumos bafta iti doresc;)

cosmin_mano 20-04-11 01:39

In ce stagiu esti cu serpii de IS?

RacerJunior 20-04-11 07:09

Arata foarte frumos jantele alea :).

Nastase Bogdan 20-04-11 09:24

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 4270004)
Nu ma mai satur de borbet a pe e30 :-) extraordinar mult gust in imbunatatirile aduse masinii..Majoritatea pun pe urs nas negru..Dar al tau e cel nichelat si se asorteaza perfect cu jantele..Daca era negru nu se mai intelegea nimic..Foarte frumos bafta iti doresc;)

Nasul l-am schimbat acum 2 zile..dupa ce am studiat mai multe poze cu E30 de pe afara am ajuns la concluzia ca nas nichelat imi trebuie mie si nu cel negru pe care l-a avut masina:-)

Serpii sunt pregatiti, flansa nu am reusit sa o fac...dupa sarbatori bag tare si cu ei; oricum nu este graba..targhetul este sa-i fac pana in intalnirea de la Brasov;)

JD_RFTR 20-04-11 11:26

sunt curios si eu sa vad serpii, daca ai cumva posibilitatea sa faci o poza cu galeriile la m10 si m42, ma intereseaza sa vad prinderile si diametrul gurilor,

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning