![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
2 Attachment(s)
Logan Politie >:)
INCA E WIP=WORK IN PROGRESS |
@danny125-mersi, frumoase poze pe harta aia :) doar ca mai trebuie putin AA din placa video :)
@razvan17r-le2mwm merge numai peste 221 MWM clean, adica fara nici un mod in el, pe urma incepi sa bagi moduri :) @bLoNduL-te duci in garaj, construiesti masina care vrei ca oponent, te duci in main menu dai save car cu numele de "Dragcar" te duci in garaj iti faci masina ta, si te duci pe pista :) @FesnicIlie-incearca sa faci niste decaluri mai HD :lol: |
Quote:
Logan de politie cu numarul 666 EVL :) chiar tare... :) multumesc Mikidude :D |
3 Attachment(s)
Nissan 240SX. Pareri ?
|
e BLANA masina. :evil: japan rulzzz:twisted: am si eu unu in garaj
|
1 Attachment(s)
Quote:
Edit: O mica modificare la bord :-P |
mulsumesc mult baieti
pentru sfaturi >:D< |
Quote:
Antialiasing-mode este la Override any application setings Antialiasing-Transparency este Supersampling Antialiasing-Gamma Corection este On Anisotropic filtering este 16x setarile din joc sunt la maxim placa video este nVidia GeForce 8600GT ce altceva as mai putea face? |
Dati-mi si mie va rog niste kilometraje ... si niste butoane de meniu :D ca am tot cautat si nu gasesc pe nicaieri
|
5 Attachment(s)
Interesati careva de project sa stiu sa nu ma apuc degeaba !!!
Attachment 1480522 Attachment 1480523 Attachment 1480524 Attachment 1480525 Attachment 1480526 |
3 Attachment(s)
Quote:
PS: nu`ti pot dau eu loganu, vorbeste cu Maryus, oricum o sa`i dea relased la versiunea BETA ;) Quote:
EDIT: Uite aici ceva de la Maryus in leg cu Dacia Sport |
6 Attachment(s)
NISSAN 200SX WITH 240SX FACELIFT |
tm_kata - bestial Nissan-ul !!!
|
daca marius mi-ar da masina as terminao eu si iar veni lui creditele ! pe mine ma intereseaza sa o termin nu ma intereseaza sa ma stie lumea de mare modelator !
|
Quote:
nu are de ce sa ti-o deie pentru ca el nu a abandonat proiectul. inca lucreaza la el. faptul ca ai vazut masina la alti useri e din cauza ca ei o testeaza ca sa gaseasca bug-uri. din cate am aflat de la marius, va lansa un beta. versiunea finala s-ar putea sa aiba si ceva bodykituri. im cer scuze lui marius daca am inteles eu ceva gresit. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning