![]() |
am vazut cateva dacii care in loc de stickeru' atat de original si care face din masina o adevarata opera de arta \"Dacia cu motor cu injectie\", aveau \"Dacia cu motor pe folie\" haios intr-adevar dar eu ma gandeam la \"Dacie cu motor in perfuzii\"
:D :D :D :D |
am vazut cateva dacii care in loc de stickeru' atat de original si care face din masina o adevarata opera de arta \"Dacia cu motor cu injectie\", aveau \"Dacia cu motor pe folie\" haios intr-adevar dar eu ma gandeam la \"Dacie cu motor in perfuzii\"
:D :D :D :D |
:lol:
Citez Parazitii: \"imi doresc o Dacie cu motor pe folie\" ! Poate erau fani :P |
pimp eu am gasit viper la 30.000 aici rt 10 :lol: acolo nu sunt mai ieftine? :idea: :roll:
|
Quote:
|
pimp stiu de care zici si mie imi plac alea viper din 01 este in timisoara :lol: :lol: :lol: tare de tot a lui baronul tiganu baieti din tm trebuie sal cunoasca :)
|
Pimp credema ca plangi dupa bani....eu am mers cu toate modelurile de Viper si nu se merita...calitatea este varza chiar si dupa 95`.
Atunci nu au facut decat sa bage in RT10 totul de pe GTS.....dar tot prost este.Singurul lucru care se merita este ca arata bestial....numai atat din pacate.Chiar si modelul nou este varza in interior :evil: :evil: desi merge ca o racheta :lol: :lol: |
Sloganul \" Dacia cu motor pe perfuzie \" am vazut-o in jud Neamt iar sticker-ul de pe luneta era identic cu cel original , fiind inlocuit numai \"injectie\" cu \"perfuzie\" .
|
eu am vazut una pe langa igp (stefan cel mare) da saraca masina chiar era cu motorul ni perfuzii
|
1 Attachment(s)
Revenim->
p.s. va place cum fotografiaza telefonul noaptea?? |
sha precis nokia nu? :) gentile numi plac de nici un fel :)
|
e cam oribila masina ... mi se pare mie sau are volan dinala de \"lemn\"?
|
E super chiar nu stiti sa apreciati un kitch!!!!
|
loooooooool morro :lol: :lol: :lol: ai ochi buni :lol:
|
1 Attachment(s)
Iata b-dul Aviatorilor ieri seara pe ninsoare :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning