![]() |
Re: Dacia B 98 TEI
2 Attachment(s)
haha acum am ajuns acasa... am luat-o de la vopsit(300 ron multumiri gigiauto targoviste) si apoi am mers sa ii fac ITPul (150 ron)
sunt chill 2 ani de zile stau linistit si ca veni vorba de itp... aveam galeria de dublucorp cu flansa si monocorp... si omu mi-a zis ca nu prea e in regula ca cica e modificare la motor... iar eu am ramas tablou... oricum nu au fost probleme pe nicaieri :rolleyes2 |
de usile spate nu au comentat nimica?
|
nope... nici nu cred ca au observat era cam intuneric... si se cam grabeau ca erau 4 politisti acolo ca avusese loc un accident... si venise sa ii faca control sa demonstreze ca nu a fost din cauza unei defectiuni tehnice
|
bv stef..:d keep up za good work my friend8)
|
3 Attachment(s)
Niste poze asa de sezon
|
[QUOTE=Old_boy;3905338]Niste poze asa de sezon[/QU
bv ma e frumos asa de pe a mea sa nu dai zapada :lol::lol::lol: |
macar de ningea inainte de OUL MAGIC :)) scapai mai ieftin
|
bine ca ai reparato :D..si dai zapada cu spor ca seara sa parcheze altu :))
|
4 Attachment(s)
mda asta e... niste poze... am fost sa ma dau in parcare la bila :rolleyes2
si o poza in care se vede unde sa luat lacul de la incidentul cu oul :evil: |
curata si tu chederu' ala de la luneta si lama de la geam dr spate ca sunt cu tenta de gri ;)
cat despre lac, cred ca nu a fost facuta treaba buna, ca in mod normal nu ar avea voie sa se cojeasca... |
mie min se pare foarte normal sa se cojeasca avand in vedere ca era dat cu 7-8 zile in urma ca sa nu mai luam in considerare vremea care nu e favorabila uscarii rapide a vopselei...
despre urmele de vopsea... momentan mai e de vopsit pe la ea daia nici nu am acordat prea multa atentie cand am curatat-o |
Quote:
|
Da frate cant trebuie sa ajunga acasa la ora fixa, o da... de frica :lol:
|
Asa e acuma?:lol:
|
ce sa fie cu masinile sau cu vemeile ?
|