![]() |
Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...
Quote:
|
Quote:
nota: a nu se intelege ca vreau sa fiu fata!!!!!!!!!!!!!! |
si tuh ai fii coarda de lux .. k eu asa ash fii ;)
|
Eu m-as inchina la baieti si le-as indeplini toate dorintele! Pt k la ce facem noi pt ele asa ar trebui!
|
Quote:
Nu tin cu ele dar cred ca noi ar trebui sa ne inchinam la ele Parerea mea |
Quote:
Hai sa o dam pe fata in ziua de fata fetele nici nu mai stiu sa gateasca!!! Acum vre-o 2 saptamani a venit una la mine si i-am zis sa i-mi faca si mie niste cartofi prajiti si mi-a spus foarte simplu nu stiu sa fac de mancare... Deci fetele din ziua de astazi vor menajere...este valabil la tot in afara de SEX ca aia sigur stiu sa faca :) Si ai dreptate trebuie sa ne inchinam la ele :lol: sa le rugam in genunchi cred ca sa faca si ele ceva de mancare.. :lol: |
Quote:
|
.....psycho va fi de acord :twisted: k altfel jar manank :lol::lol:......btw dexter bari campii rau in ultimu post .....cozmax nu toate sunt asa sa sti e adevarat k se gasesc si specimene dastea cei drept.....si don costelo dak u ink mai gandesti k bagi femeia in bucatarie dupa ce o iei de nevasta esti dus.....;)
|
deci rectific
bucatarie si alte cele pe langa faptul ca tine un servici ca eu nu m-am gandit sa-mi tin nevasta casnica ca dupaia o ia razna daca nare ocupatie :D |
Quote:
la un momentdat cineva va simti nevoia si de mancare gatita in casa Ca eu de ex mananc o zi intreaga numa chestii de-astea de la fast-food si cand ajung acasa si imi pune mama o ciorbitza parca e alta viatza Parerea mea si nu sunt DUS |
Quote:
|
eu chiar stiu fete care din placere gatesc ceva,,,, si se bucura cand vad iubitul fericit...mai da si in guritza baiatului cu alintari chestii! trebuie sa stii sa faci astfel incat sa fie ceva misto,nicidecum" fa ia pune mana si baga o ciorba" ca s-ar putea sa-ti puna cratitza in cap si sa bata cu o lingura in ea! :) :)
|
URASC !!!!!! sa stau in bucatarie sau sa gatesc .... dar si cand gatesc ma uimesc p mine insumi :))))))))astazi am facut o omletaaaaaa yum yum .... si mai demult niste paste p care le-au laudat toti pretenii cu care le-am papat:D
nu am incercat insa mancaruri mai grele si nu imi place sa petrec mai mult de 15 min in bucatarie :((:((:((:(( stiu ....SUNT NASPA !!!!:((:((:(( la faza asta |
mah eu unu am o problema cu mancarea .. manank mult :) .. ideea e urmatoarea daca femeia cu care sunt nu shtie sa gateasca bafta .. zicea cineva mai sus ceva legat de sex ... sa shtii k nu e asa de greu pentru o fata sa faca sex .. e mai ushor decat sa scrii la tastatura .. acolo trebuie doar sa stai pe spate si sa nu faci nimik .. pe cand la tastatura .. tre sa aprinzi pc`u .. tre sa deschizi word`u .. daca`l are .. daca e vb sa`l instaleze bafta frate ...
si sincer sa fiu ... mac ... kfc .. nu o sa mananci toata viatza .. sa faca o ciorba de shtevie ..nishte SARMALE .. un grish cu lapte .. un orez cu lapte ... o pizza facuta de ea ... eu unu asa concep femeia .. nu tre sa stea 23 / 24 in bucatarie .. dar totushi ... cred k din toti care sunt pe pamant .. noi suntem in proportie de 90 % sanatosi si nu suntem obezi ... |
Re Psycho ...exact despre asta ziceam.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning