![]() |
Re: Opel Astra OPC sau VW Golf GTI
Cum definesti tu fraierii sau ce intelegi prin ei?
|
Am o atractie pentru Vw in special pentru Golf...as alege Golful:)!!
|
Quote:
|
Opel,categoric Opel,Vw sucks,ganditiva ce masini facea Opel acu 20 de ani(Ascona,Commodore,Diplomat,Kadett,Manta,Monza,O mega,Rekord,Senator) si ce facea
Volkswagen(golf,passat si dube la greu)volkswagen in Germania e cum e dacia la noi si numele defineste asta(in traducere=masina poporului)acu 20-30 de ani OPEL era mult peste BMW si MERCEDES!!!datorita infratirii cu GM.in anii "80 geamuri electrice fata+spate,aer conditionat,computer de bord si multe alte jucarii era ceva obisnuit la un Opel in timp ce VW putea doar spera ca intr-o zi vor face si ei masini mkr pe jumatatea din valoare unui OPEL.Cine nu a avut cel putin un OPEL(indiferent de model si putere)nu poate afirmatia:"Am avut masini bune".Asa ca cei care comenteaza ca VW e mai bun ca OPEL ciocu' mic! OPEL fuck VW for ever! |
Quote:
noroc ca mai sunt unii ca tine sa mai avem de cine rade :lol::lol: |
Quote:
Ca sa nu mai vorbim ca Audi este predispus la incendiu datorita "technik" Zic ei:"vorshprung durch technik" sau ceva de genu asta,progres prin tehnologie |
Quote:
eu cred ca "fraierii" aia cu VW cum ii numesti tu, sunt in numar ft mare si ft multi sunt ft multumiti de ele. nu mai trai in 1970. e 2008 ! nici quattro nu mai e ce era. adica au aparut sisteme peste el intre timp. ce conteaza ce era acu 20 de ani ? conteaza masinile din prezent. e pacat ca sunt multi ca tine care sufera cu istoria auzita de la strabunicu. |
nu este chiar asa,am un opel astra 2.0 dti 101 cai caravan(taicamiu a avut 5 opele -Ascona-Rekord -Kadett-Vectra A si in prezent Senator B(este din '92)din vara imi voi cumpara urgent un omega B din '96-'99 limuzina,fulll,cu motor de 3.0 v6 211 cai(datorita calitatilor dobandite pe astra g am obtinut un fond nerambursabil de la tata de 6000 de euro)si asta fara sa imi vand astra.OPEL RULLEZ.Nu am io treaba de ce zice lumea.
|
Quote:
|
ce incerc sa zic?sa nu mai critice lumea (posesorii de masini de la porsche group vw-audi-seat-skoda)ca masinile lor sunt peste opel,ca nu sunt!Nu am nicio o treaba cu posesorii de aceste masini pana la o limita ,atunci cand incep sa dea in OPEL.in urma cu 15 ani daca VW nu cumpara seat si skoda(care pe vremea aia erau mai proaste ca o dacie)nu ar fi evoluat deloc asa ca taceti din gura!Opel este cu mult Bmw si Mercedes,cui nui convine sa schimbe "postu"!
|
:)))))))) bah si dau astia mereu reclama aia cu "nu lasati copii nesupravegheati la TV"......
(bine si aia cu "alcoolul dauneaza grav sanatatii") ar trebui sa bage si una.."lasati pastilele" :)))) |
hahahaha,hai sa radem ca nea dat dintiii!!!!!!!!!!!!!eu doar am raspuns unora care ridica VW-AUDI in slavi,care de fapt sunt niste tomberoane ambulante!Audi-urile iau foc in draci
,in Germania lumea a inceput sa se fereasca de VW-AUDI cum se feresc romanii de logan!Personal eu nu as lua un AUDI nici daca miar fi oferit gratis(piese f scumpe si de calitate f proasta),ca sa nu mai vorbim de VW care intrece orice limita a calitatii proaste!Datorita VW-AUDI,criticii auto au fost nevoiti sa "inventeze" o noua clasa de masini:"Masini de doamne ajuta!" |
Eu zic sa intri in alta parte pritene..Suferi rau tare...Asa-i ca daca ai avea vreo 100 000 de euro tot Astra ti-ai lua, si una DTI sa consume putin, alea cica is bune..Eu zic sa nu asculti ce iti zice taicatul, ca masina voastra e ceva mai buna, si cei cu Mercedes, sau Audi, sau BMW, is prosti si ca s-au prostit..Nu vorbim de pufuleti aici prietene..
|
Quote:
Ca sa nu mai zic ca masina din imagine dc. e astra classic,e facuta in polonia cu materiale low cost,deci nu prea se mai potriveste mitul cu masina "nemteasca"! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning