Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Megane RS facelift Vs Golf V Gti (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/16718-megane-rs-facelift-vs-golf-gti.html)

naka66vio 20-01-08 16:23

Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti

1 Attachment(s)
si sa pun si e cateva poze cu interiorul de gti si cu scaunele recaro optionale pe gti care zic eu sunt mai tari ca cele de pe rs

naka66vio 20-01-08 16:25

nu reusesc sa urc pozele cu scaunele recaro.si incaun argument in favoarea gti.consumul redus de combustibil al motorului tfsi

Amariss_20 20-01-08 16:31

uite poate imi faci tu o tura cu javra ta asa mai descopar si eu ceva legat de designul daciei logan daca sustii idea ca nu am condus sau vazut un asemeanea bolid cu trasaturi de limuzina

naka66vio 20-01-08 16:33

1 Attachment(s)
mai incerc odata sa urc scaunele

Amariss_20 20-01-08 16:38

uitate la pozele de mai sus si spunemi se observa diferenta cat sa nu mai vb de designul interior si de calitate amaterialelor

daniwmk 20-01-08 16:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1303497)
si sa pun si e cateva poze cu interiorul de gti si cu scaunele recaro optionale pe gti care zic eu sunt mai tari ca cele de pe rs

bordul este dur este din plastic chiar ieri m-am intalnit cu un prieten care are gti
chestia aia maro care seamana cu lemn ce cauta acolo ?
iar ca sa ai displayul ala cu navigatie tre sa scoti din buzunar 2-3 mii :)
se poate pune si pe rs dar nu ai vad rostul la un hothatch
designul interior ca si cel al scaunelor e discutabil ... depinde de gusturi
mie ala de la golf mi se pare auster prea simplu drept

uite unu fara navi

naka66vio 20-01-08 17:14

frate ce ai pus tu aclo e polo gti nu confunda marea cu sarea.ALA E UN POLO GTI

naka66vio 20-01-08 17:16

si fi si tu serios si recunoaste ca nivelul bordului de la rs nu se compara cu cel al gtiului.afisajul la rs de exemplu zici ca este de la un ceas dina al de taraba pe bune.si repet ceai pus tu in poza e un POLO GTI

daniwmk 20-01-08 17:16

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1303598)
frate ce ai pus tu aclo e polo gti nu confunda marea cu sarea.ALA E UN POLO GTI

eu am cautat un interior de gti ... asa o fi atunci pune tu o poza cu un gti fara navi

daniwmk 20-01-08 17:20

2 Attachment(s)
right .....

Hexer 20-01-08 17:20

Acuma hai sa fim seriosi...in 2 minute o sa comparam butoanele de pe bord si clanta de la usa...gusturile nu se discuta...calitatea materualului si la GTI si la RS este mai bun decat la modelele simple, care e mai bun nu mai conteaza...era o vreme cant ne bucuram si pentru o dacie amarata. Dupa parerea mea interiorul, ca design la Golr e...un pic mai modern, mai german, dar asta nu inseamna ca asi da numai pentru asta bani in plus, mai ales ca pierd sportivitate.
Nu e rostul sa discutam despre scaune...ca daca cineva vrea mai deosebit sa comanda la Recaro sau la restul si ai orice ce vrei...ca era de dotare sau nu...nu mai conteaza, functionabile sa fie.

Apropo de motorul TFSI...who give a flying f**k cat consuma...-+2 litru nu te omoare...mai ales ca ai in plus 25 de cai...daca vrei consum cumere logan eco ... stie dracul care cu gaz, teminati aberatia cu consumul, mai ales ca diferenta este mult prea mica, n-are cum sa fie mare...cititi, invatati si va dati seama ca diferenta normala e max 10%, din care 3-4% din cauza constructiei motorului (FSI) 3-4% din cauza ca Meganul are mai multi cai si restul ... decideti voi...

Numai cutia de viteze e mai buna la Golf, pentru un plus de iepuroi, care inca nimani nu stie cat suporta, cat de fiabil e, nu este asa de mult pe piata si inca serviceurile pun programe noi la revizii. Asta timpul va dovedi.

Baiatul care a ales..sau tatal a luat, sau nu ma intereseaza de unde e masina, bravo lui, era o alegere buna, masina mare, ai loc pentru cartofi sau boxe sau stiu eu ce...are o suspensie ok, un motor bun, cel putin in segment si cam atat, nimic deosebit.

Cei care au luat Golf, sa bucure de el, sa tuneze, sa modifice si sa duca la aceasi nivel cu RS, eventual si mai sus, asta ca performanta, restul nu ma intereseaza.

naka66vio 20-01-08 17:20

2 Attachment(s)
uite un interior fara navigatie si fara piele si unul mai deosebit

naka66vio 20-01-08 17:21

uite astea sunt cele mai ieftine scaune de pe gti pe cand cele mai ieftine de pe rs sunt de tot circul

naka66vio 20-01-08 17:22

recunoaste si tu ca macar la capitolul interior meganul e mult in urma.uitate la afisajul gti ului,la volan,la schimbator,la tot

JunKer_hP 20-01-08 17:28

naka66vio ai dreptate meganul e mult in urma uitate la schimbator ca la dacia 1300

All times are GMT +2. The time now is 05:24.

- Copyright 2026 4Tuning