![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
Quote:
|
Quote:
Aia cu 4200Eu, era alba, cabrio cumva? Era si un maronie mai demult, una neagra sau chiar doua, albe cateva, una rosie, tot apar, dispar, cabrio toate parca. |
Quote:
si una alba la vanzare in toamna la 4200 :lol: cred ca si acum e la vanzare cu 3400 :lol: nu stiu daca e aceeasi ......... oricum le baron`ul este totusi o masina veche si daca nu ai noroc sa dai peste vreun impatimit al modelului nu scoti mai mult de 2000 de e`uri pe ea mai ales ca ..........sa fim seriosi....daca vrei un cabrio ekilibrat si la un pret bun iti cumperi un sebring caut un baron pt piese ................ ai vreo idee? |
Caut piese de chrysler le baron cabrio 1988
cineva? |
Quote:
pana la urma pasiunea e pasiune, trebuie sa le tragem o clantza si samsarilor in shlapi :). daca tot esti din bucuresti, poate ne vedem, ca sigur rezolvam ceva. |
Quote:
|
Quote:
acum la modul cel mai serios: exista magazine de piese pe net care trimit si in romania. si nu sunt scumpe deloc. din pacate, non-existenta pietei de desfacere pt piese americane impinge multe "firme" sa practice niste preturi exorbitante. pana una alta, nu vezi ca lumea ne considera nebuni si ca masinilke americane inca sunt considerate aparitii "exotice" pe strazile noastre pline de TeDeI? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
referitor la magazine pe net! ai dreptate, dar tot nu gasesti exact acele elemente de care ai nevoie! spre exemplu! cauta un set de kedere, si cum e cazul meu suportii de faruri (headlight assembly) sau......eu stiu........ panou frontal! (headlight panel)....... nu le prea gasesti! sau cum este cazul meu......... nu fac livrari in europa.......... sunt sigur ca exista.. numai ca nu am dat eu de ele! e bine spus...... posesorii de americance mai veki sunt considerati nishte ciudati........ ca umbla cu dulapurile alea in loc sa`si cumpere nishte bemveuri belea sau voltzvagan! pana la urma este o problema de gusturi...... fiecare cu treaba lui! |
Quote:
|
Quote:
am inteles ca a lucrat la ford in america, a participat la drag race si mi se mandrea cu faptul ca a restaurat la conditia de original un ford mustang 70 care ulterior a aparut in revista pro motor, daca nu ma insel, nr.3 pe 2004! oricum cand nu te`ajuta nimic te`ajuta......... popescu nu cilit :lol::lol::lol: |
Quote:
Quote:
Reprezentanta directa KTS American Parts pt. Europa, singura care exista? Aici cumperi piese noi direct din sursa fara intermediari am mai dat exemplu de la ei dar nu l-a bagat nimeni īn seama: Un amic din Iasi, Mustang din 2006 a avut nevoie de rulment si simering punte spate partea stīnga. Īn romānia ia-u cerut peste 150 EURO si FOLOSITE. Eu ia-m luat de la KTS, noi cu 2 ani garantie, Originale cu 24 EURO rulmentul + 4 EURO Simering-ul. Deci 28 EURO. Tot amicul, avea nevoie de bujii pt. Mustang. Īn Romānia ia-u cerut 15 EURO pt. O SINGURA BUJIE :shock: :shock: :shock: :shock: Eu ia-m luat originale FORD MOTORCRAFT USA cu 4,90 EURO BUCATA de la M & F Garage GmbH Germany Ce se īntīmpla īn tara este JEGMANIRE + BATAE DE JOC + NESIMTIRE cīnd este vorba de piese pt. americane. Eu īnteleg ca fiecare vrea sa cīstige ca are costuri de transport si impozari dar nici īn halul asta. |
Quote:
|
Quote:
voie buna si cer senin |
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning