![]() |
Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch
Superba jucarie ai...acum ai si putin zgomot. :lol:
Cand o sa mai trec prin craiova poate am ocazia sa ti`o vad live. :D Bafta in continuare! |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Mai, dar voi pe acolo nu aveti politie? Ca la noi sunt pusi rau pe folii si tot ce inseamna tuning. Cred ca sunt in stare sa te ia si pt abtibile puse pe geam :lol:
Ii sta super super cu folia asta! Dar...nu prea ma omor cu capota neagra. Ar merge facuta tot rosie si lasat numai plafonul negru. |
Arata bine domnle. Ma bucur ca macar tie iti merge bine masina.
Eu sunt blestemat. Nu vrea nici cum sa mearga cum trebuie Acuma am ceva probleme cu alimentarea benzinei. Imi da in nas cand o apuca , imi papa numai 15 16 , trebuie sa schimb cutia de viteze. Deja m-am saturat de masina asta |
Quote:
|
in fiecare zi tot mai frumoasa C. !
|
Quote:
Quote:
|
Ma Cataline ce ai facut mai ??? Ai dat calibra mai ?? Te-ai dat pe BMW??? Tz Tz Tz...ne vedem noi pe aeroport...aa si da vreao o tura cu BMW`u :D
|
ai mers pe BMW ? nasol :(
|
Mare prostie ai făcut !
|
voi nu vedeti ca omu' e sf,de cate ori a scris p'aici ca are planuri mari si ca-i face si ca-i drege,mi s-a luat....pe topicul cu bmw-ul aceleasi lucruri,ca are planuri mari si ca-i face,etc....deci...
|
Matiu nul critica chiar asa tare, daca lui asta i-a placut asta e nu poti sa iei tu deciziile in locul lui . Daca el a vrut BMW bravo lui eu i-am zis ca a lasat Cali ptr ca era una dintre cele mai ingrijite de prin craiova, asta e acum decizia lui si trebuie respectata :) zic eu
|
Nu greseste cu nimic pt ca viseaza... omul are aspiratii, are viziune...
|
Momentan se īnchide thread-ul !
Nu vreau să apară discuţii şi certuri īntre useri. Īl aştept pe electric_style cu un p.m. să clarificăm situaţia acestui thread ! Thread Closed ! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
MULTUMESC LA TOATA LUMEA PENTRU SFATURILE SI SUSTINEREA PENTRU ACEST PROIECT, DAR INTR-UN FINAL...CU PARERI DE RAU SE POATE INCHIDE !!! ps: acum sunt posesor al unui bmw e34 525iX 24v , 4x4 editie limitata https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...525ix-4x4.html rog un moderator sa inchida...multumesc ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning