![]() |
Re: Bacalaureat 2010
Au exagerat astia cu subiectele si la M2 a fost destul de greu din punctul meu de vedere dar mnoa poate nivelul meu de cunostinta e mai scazut.
|
Quote:
|
destul de grele au fost la MT2 ....... oricum mult succes ..... urmeaza biologie ...sau ce dati
|
Quote:
|
Baieti,eu cred ca mai stau o tura:) destul de greu m1
|
mda m1 mie mi sa parut foarte grele chiar si ex de la prima parte ... supraveghetori de cacat emotiii marii :cry:
|
La mine a fost super naspa...azi am prins pe cea mai antipatica posibila profesoara nu ne'a lasat nici macar sa schimbam vreo 2 vorbe intre noi una ar fi vrut sa ne lase da cealalta profa nu a vrut...sper sa iau un 5-6
In alte clase a fost raiul pe pamant...le aducea la elevi subiectele rezolvate de la celelalte clase...si asta fara macar sa dea vreo atentie |
Quote:
|
la mate , pentru mine a fost ok :) ... la bio sper sa prind comisie buna ca sa pot face ceva ...
|
La M1 nu a fost varianta 9 ? ca intrasem pe edu sa vad baremul si imi arata la varianta 10:???:
|
Stie cineva daca subiectele la biologie o sa fie la fel si la aia de la matematica-informatica si la aia de la stiintele naturii sau o sa fie diferentiate, cum au fost azi la matematica ?
La Romana am luat 9.80 :woowoo:. |
Quote:
|
Multam, sa speram ca o sa fie la fel de bine ca pana acum :).
|
Quote:
|
8.50 am luat la romana.... :rolleyes2 Sunt multumit! La mate cred ca iau putin mai mult. Sa vedem ce facem maine la biologie si am terminat! Bafta tuturor!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning