![]() |
Re: Freehand Design - Challenge
Nu era necesar sa anunti asta :P
|
Scuzati-ma!!!!
|
1 Attachment(s)
.....
|
1 Attachment(s)
Pacat ca am examene, ca poate acordam mai multa atentie desenului. E destul de banala masina, insa am incercat sa respect vreo 2 elemente specifice brand-ului. Daca va intrebati de unde vine EmS, ei bine ... Electro-magnetic Supercar. :D V-ati gandit la ceva de genu: piston pe baza de magnet, cap cilindru pe baza de magnet, atractie si respingere cu ajutorul schimbarii polilor cu ajutorul en. electrice ? Mda, o idee traznita, probabil imposibila ... la fel ca masina. :D
|
va rog sa ma asteptati si pe mine :oops:
|
1 Attachment(s)
scuze de dublu post :oops: :arrow:
|
Daca prelungim cu o saptamana mai intra cineva?
|
intru si eu daca se mai prelungeste....deabea ce am inceput sa frecventez forumul......:D:D:D:D ....sper ca nu am suparat pe nimeni:!::!:
|
1 Attachment(s)
Salutare ! :) Acum am ajuns acasa si am facut paginarea . Ma bucur sa vad ca s-au strans ceva propuneri , aveam ceva emotii ca nu o sa placa tema :-) . Referitor la propunerea lui Evoluzione de a se prelungi termenul , cred ca este buna , totul este sa nu se supere din cei ce au postat primii , eu unul nu am nici o obiectie in a se prelungi .
|
1 Attachment(s)
ba io intru cu ceva simplu si la obiect....nu e chiar asa de complicat dar mie imi place sa fiu simplu....si fiind primu meu chalange nu ma astpet la altceva.....(mai ales ca am avut si o pauza ceva mai indelungata...:D:D
|
cand se termina challege-ul asta?
|
E cam gata, nu mai intra nimeni...
|
Quote:
Dami si mie vreo 2 zile :D...ca ma atrage tema...realtiv mult |
nu mai am rabdare....:-P