![]() |
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
Quote:
suna-ma si te duc la cineva ;) |
Salut, care imi spune si mie asa o idee orientativa cam cat ar consuma un opel astra bertone cupe 1.8 disel (am vazut ceva anunturi cu bertone pe disel de aia intreb).
|
Quote:
|
Quote:
iar de altfel opel nu are motor diesel 1.8..... |
Este si diesel . De 2.2 dti :shock:
|
Quote:
dar oricum ii cert ca nu ii 1.8 cum de altfel cum am spus-o ca la opel diesel 1800 nu este |
Da-i un serach pe google si afli repede ....
Eu am vazut cateva ...oricum eu nu as lua masina sport diesel never ... eventual un 335 d :D |
mnoh eu am cautat si am vazut ca sunt... acum ca e erroare ceva :-?? ... oricum a fost doar un info.
|
Quote:
|
Discutia benzina vs diesel e aici
https://forum.4tuning.ro/55-versus-au.../page-245.html Nu incepeti si aici, pt ca discutia e interminabila, si e vorba despre altceva in topicul asta. PS: And you're wrong, nu exista diesel fara turbo care sa bata benzina aspirat, la fel cum nu exista diesel turbo care sa bata benzina turbo la orice altceva decat consum. |
bine punctat
|
Quote:
|
Nu ai gresit cu nimic, dar as prefera orice altceva decat benzina vs motorina.
Am urmarit topicul benzina vs motorina si nu se ajunge la absolut nici un rezultat. Ideea e ca am umple 100 de pagini pe acelasi subiect, in zona asta, in loc de topicul care l-am pus mai sus. Si nu vreau sa dau unsubscribe la topic. Faceti un topic separat pe Timisoara, Benzina vs Motorina si discutam acolo, e prea mare subiectul sa in discutam fara sa facem terci Cafeneaua. |
Exact ! Faceti voi frumos alt topic si puteti sa va contraziceti cat vreti voi ...
Cine imi recomanda un loc unde pot colanta masina complet :shock: Ceva date de contact daca se poate ! Mersi ! |
Caius -0722953343 e un prieten bun...e din TM si se pricepe,il recomand nu pt ca e prieten ci pt ca face treaba buna (am infoliat la el si bmw-u si civic-u) are poze cu lucrarile lui,da un mesaj pe privat si iti dau mai multe date de contact.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning