Re: E30 - 325 M-TECH 2
Quote:
Originally Posted by ady_viteza
(Post 3954328)
Te inseli...nu este deloc asa!!!
320is a fost fabricata special pentru Italia,Spania si Portugalia unde taxele si impozitele la motoarele de 2300cc care echipau M-urile la momentul respectiv erau foarte mari.Asa ca cei de la BMW au facut acest motor de 1990cc si aproape 200 de cp(192 mai exact) care este o bijuterie a tehnicii din perioada respectiva(fabricat din 11/87 pana in 07/90)
Gandeste-te ca acest motor dezvolta aproape 100 de cai/litru!!!!.....raport care si in ziua de astazi este foarte greu de egalat la motoare aspirate....si nu mai vorbesc ca sunt doar 4 cilindrii;)
Motorul de 2.5 24v are 6 cil si scoate aceeasi putere cu un cuplu ceva mai mare evident.
Un E30 320is original 100% are o valoare ridicata(nu se compara cu a unui M3) dar din cate cunosc sunt foarte putine pe la noi...le numeri pe degetele de la o mana:D
|
salut ,f.bine argumentat se mai numeste m3 de italia , am mers cu un 320is si diferentele fata de 325 sunt destul de mari, masina aia nu doar ca accelereaza mai bine dar castiga mult la manevrabilitate e mai usora pe fata si cutia cu a-1-ia in jos e superba plus ca are alte rapoarte ,am urcat pe paraul rece cu ea si pe viraje pleca superb de spate , fata de 325-ul meu reuseam sa o controlez mult mai bine.
din cauza asta are si un pret pe masura ,banuiesc .
eu mi-as lua una maine ,as da 325 si o diferenta si as avea o masina valoroasa ,chiar daca poate as pierde o liniuta in fata la alt urs cu altfel de motor
|