![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
sambata la ce ora va intalniti???
poate vin si eu |
Quote:
mai am o intrebare...cate prezoane ai la masina? astea sunt in 5 prezoane |
Quote:
|
Quote:
andrei eu ti-am mai spus parerea mea...strange banii, vinde racheta si iti cumperi o masina cu potential |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sunt la inceput, ce nivel vrei tu sa vezi.! + daca vrei sa stii care este cea mai puternica masina, du-te pe pagina 2 parca si ai sa vezi acolo toate masinile clubului, sau poti sa intri si thredul MASINILE CLUBULUI SOS |
Andrei, renunta la ideea cu eleronul. Parerea mea e ca si cel pe care il ai acum e exagerat si degeaba. Un eleron isi are rostul in principal la o masina cu tractiune spate, iti da aderenta sporita la viteze mari, prin apasarea pe care o exercita aerul asupra lui, tinand rotile pe asfalt. La tine, cred ca doar te va face tinta comentariilor rautacioase, ca sa ma exprim frumos. Parerea mea e sa scapi si de cel pe care il ai acum.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acelasi principiu e si la masinile 4x4.....a mea fara eleron dupa 140 km/h incepe sa faca vacumm in spate destul de tare si asta o face instabila pe puntea spate la viteze mari |
lasa ca imi iau eu toyota supra dupa ce mai ziceti ? :)))) are si eleron e si in doua usi..are si hp e si toyota...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning