![]() |
Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6
am avut ocazia sa studiez (din pacate nu si sa conduc) doua cl 63 amg (unul alb si unul negru), in showroom la automotive baneasa si sunt absolut fantastice.... :shock: performate si lux combinate intr-o caroserie superba, o masina de vis, daca as detine asa ceva pur si simplu n-as putea sa mai vreau altceva! din pacate cefele groase ajung sa detina asa ceva, dovada fiind ca ambele exemplare sunt predare leasing, ca deh, criza a dat si in manelisti... :lol:
m6 e si el un exemplar superb, dar lookul nu ma extaziaza asa mult... :???: |
lecca.. stii cum ma simt eu cand in fiecare dimineata ma trezesc cu un M6 vis-a-vis de mine? :) dar mai degraba as alege un CL sau un SL :) nu ca sunt bmw-hater, ci doar pt ca imi place sa ma simt bine si in largul meu intr-o masina sport!
|
Quote:
Daca as fii un parvenit burtos interlop, atunci nu as avea simtul banului oricum si nu ar mai conta. In rest, aia fara bani de asa ceva viseaza frumos cu ochii deschisi. |
viata nu e o secunda mai rapida pe pista sau o secunda mai rapida pe 400 m. unora le place sa fie cat mai rapid! daca vrei cat mai rapid..atunci de ce sa dai banii pe un m5 cand poti da banii pe un ZR1 sau pe un viper modificat pana la 1000cp? daca tot vrei performante. Mie imi place SL-ul ( putin si CL ) pentru ca are si putin lux in el, lux care nu se regaseste in M6 .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu e chiar acelasi lucru.Se stie ca Lexus e marca premium, pe cand Phaeton a pierdut ca a fost scos cu "W" pe el in loc de cerculete.Si oricum eu zic ca designul Phaetonului e mult mai comun decat al Lexusului, plus ca din cate am vazut, gasesti tehnologie in el (in cel de-al doilea amintit) ce nu gasesti pe S-Klass.
On: e greu de facut o alegere intre cele 2, fiecare as prefera-o din anumite puncte de vedere.Din considerente de confort superior (oricum amandoua fiind super-masini dpdv performante) cred ca m-as orienta pe AMG. |
http://e-services.mercedes-benz.com/...dJn3:13hlkpmbs
Asta e configuratia mea...daca as fi nevoit sa imi cumpar (sa zicem ca ma ameninta prietena mea cu un pistol la tampla). Oricum, realist vorbind, masina nu merita atata banet. In banii astia imi cumpar o casa decenta + M6 in garaj. Nu neaparat pretul ma deranjeaza cel mai tare ci faptul ca dupa un an, ii scade valoarea cam cu 40-45%, adica arunc 100.000 de euro pe fereastra. |
Quote:
|
Quote:
|
incalzire in ceafa :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
si cd blaupunkt...exact ca la logan! :)..nu dar la optiuni nu are mare chestii pt ca e o masina facuta mai mult pentru performante si nu pt a-ti parai basinile in el! Acu stii si tu ..gusturile nu se discuta :) si fiecare dintre noi...daca ar primi una din cele doua..gratis ar lua-o fara sa stea pe ganduri..chiar daca e merc sau bimmer :) Good day to you sir !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning