Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Mercedes CL65AMG vs BMW M6 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/15819-mercedes-cl65amg-vs-bmw-m6.html)

Lecca 22-02-09 18:47

Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6

am avut ocazia sa studiez (din pacate nu si sa conduc) doua cl 63 amg (unul alb si unul negru), in showroom la automotive baneasa si sunt absolut fantastice.... :shock: performate si lux combinate intr-o caroserie superba, o masina de vis, daca as detine asa ceva pur si simplu n-as putea sa mai vreau altceva! din pacate cefele groase ajung sa detina asa ceva, dovada fiind ca ambele exemplare sunt predare leasing, ca deh, criza a dat si in manelisti... :lol:
m6 e si el un exemplar superb, dar lookul nu ma extaziaza asa mult... :???:

dolb 22-02-09 18:58

lecca.. stii cum ma simt eu cand in fiecare dimineata ma trezesc cu un M6 vis-a-vis de mine? :) dar mai degraba as alege un CL sau un SL :) nu ca sunt bmw-hater, ci doar pt ca imi place sa ma simt bine si in largul meu intr-o masina sport!

pharaon 22-02-09 22:33

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2090690)
lecca.. stii cum ma simt eu cand in fiecare dimineata ma trezesc cu un M6 vis-a-vis de mine? :) dar mai degraba as alege un CL sau un SL :) nu ca sunt bmw-hater, ci doar pt ca imi place sa ma simt bine si in largul meu intr-o masina sport!

M5-ul break e simtitor mai rapid decat CL65amg care e chiar ca o salupa. In conditiile in care costa aproape dublu. De ce sa arunc cu bani pe fereastra?
Daca as fii un parvenit burtos interlop, atunci nu as avea simtul banului oricum si nu ar mai conta. In rest, aia fara bani de asa ceva viseaza frumos cu ochii deschisi.

dolb 22-02-09 23:26

viata nu e o secunda mai rapida pe pista sau o secunda mai rapida pe 400 m. unora le place sa fie cat mai rapid! daca vrei cat mai rapid..atunci de ce sa dai banii pe un m5 cand poti da banii pe un ZR1 sau pe un viper modificat pana la 1000cp? daca tot vrei performante. Mie imi place SL-ul ( putin si CL ) pentru ca are si putin lux in el, lux care nu se regaseste in M6 .

The_Mask 23-02-09 16:43

Quote:

Originally Posted by pharaon (Post 2091342)
M5-ul break e simtitor mai rapid decat CL65amg care e chiar ca o salupa. In conditiile in care costa aproape dublu. De ce sa arunc cu bani pe fereastra?
Daca as fii un parvenit burtos interlop, atunci nu as avea simtul banului oricum si nu ar mai conta. In rest, aia fara bani de asa ceva viseaza frumos cu ochii deschisi.

Te intreb de curiozitate ai fost vrodata sa te dai cu masina pe circuit? 99% din cei care posteaza aici n-au fost sau nu vor ajunge niciodata pe un circuit cu masina proprie sa scoata untul din ea, deci nu mai vad rostul "bmw e simititor mai rapid decat un 65amg cu 1s/2s/ns. La clasa lux S/CL/SL nu s-a nascut inca masina sa fie peste Mercedes, aici facand abstractie de ( Bentley, Rolls, Maybach )

300zxtt 23-02-09 20:12

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2093143)
La clasa lux S/CL/SL nu s-a nascut inca masina sa fie peste Mercedes, aici facand abstractie de ( Bentley, Rolls, Maybach )

s-a cam nascut de ceva vreme LS600.

The_Mask 24-02-09 09:07

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 2093831)
s-a cam nascut de ceva vreme LS600.

Uitasem, insa nefind asa de mediatizat/popular, la fel ca si Phaeton va pierde in fata granzilor S/7/A8.

carutasu 24-02-09 15:33

Nu e chiar acelasi lucru.Se stie ca Lexus e marca premium, pe cand Phaeton a pierdut ca a fost scos cu "W" pe el in loc de cerculete.Si oricum eu zic ca designul Phaetonului e mult mai comun decat al Lexusului, plus ca din cate am vazut, gasesti tehnologie in el (in cel de-al doilea amintit) ce nu gasesti pe S-Klass.
On: e greu de facut o alegere intre cele 2, fiecare as prefera-o din anumite puncte de vedere.Din considerente de confort superior (oricum amandoua fiind super-masini dpdv performante) cred ca m-as orienta pe AMG.

UNLORD 25-02-09 12:08

http://e-services.mercedes-benz.com/...dJn3:13hlkpmbs

Asta e configuratia mea...daca as fi nevoit sa imi cumpar (sa zicem ca ma ameninta prietena mea cu un pistol la tampla). Oricum, realist vorbind, masina nu merita atata banet. In banii astia imi cumpar o casa decenta + M6 in garaj. Nu neaparat pretul ma deranjeaza cel mai tare ci faptul ca dupa un an, ii scade valoarea cam cu 40-45%, adica arunc 100.000 de euro pe fereastra.

dolb 03-03-09 10:10

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2098930)
http://e-services.mercedes-benz.com/...dJn3:13hlkpmbs

Asta e configuratia mea...daca as fi nevoit sa imi cumpar (sa zicem ca ma ameninta prietena mea cu un pistol la tampla). Oricum, realist vorbind, masina nu merita atata banet. In banii astia imi cumpar o casa decenta + M6 in garaj. Nu neaparat pretul ma deranjeaza cel mai tare ci faptul ca dupa un an, ii scade valoarea cam cu 40-45%, adica arunc 100.000 de euro pe fereastra.

pai sunt cateva diferente:)...cate m6/serie 6 vezi pe strazi? iti zic eu..la mine in oras sunt pe putin 5 bucati . Cate CL/ SL vezi? Ce calitate are bimmerul in interior si ce calitate are mercu? Banutii aia se justifica in optiuni care bimmeru inca nu le are :)

adrian78bmw 03-03-09 10:17

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2114761)
pai sunt cateva diferente:)...cate m6/serie 6 vezi pe strazi? iti zic eu..la mine in oras sunt pe putin 5 bucati . Cate CL/ SL vezi? Ce calitate are bimmerul in interior si ce calitate are mercu? Banutii aia se justifica in optiuni care bimmeru inca nu le are :)

pai si ce optiuni ai putea avea in plus?sunt 100000 de euro..la banii aia poti sa iti iei ferarri ..in banii aia platesti si o parte din exclusivism intri in categoria GT de lux...

dolb 03-03-09 10:18

incalzire in ceafa :lol:

UNLORD 03-03-09 16:54

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2114761)

Hai ca nu prea esti credibil la faza cu interiorul...nu se justifica 100.000 de euro si stii si tu dar tu trebuie sa iti duci lupta de denigrare BMW pana la capat. Iar la placerea condusului stii din nou ca BMW este lider. Iar de optiuni...sa nu imi spui acuma ca la M6 nu ai decat aer conditionat si geamuri electrice.

The_Mask 03-03-09 17:03

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2115743)
Hai ca nu prea esti credibil la faza cu interiorul...nu se justifica 100.000 de euro si stii si tu dar tu trebuie sa iti duci lupta de denigrare BMW pana la capat. Iar la placerea condusului stii din nou ca BMW este lider. Iar de optiuni...sa nu imi spui acuma ca la M6 nu ai decat aer conditionat si geamuri electrice.

La fel cum tu susti BMW mai peste tot si esti anti VAG la fel procedeaza si dolb :D Nu ai doar aer conditionat si geamuri electrice insa ai acelasi interior invechit, sobru, in care nu sti exact daca te afli in seria 3,5,6,X3,X5,X6 ...

dolb 03-03-09 17:03

si cd blaupunkt...exact ca la logan! :)..nu dar la optiuni nu are mare chestii pt ca e o masina facuta mai mult pentru performante si nu pt a-ti parai basinile in el! Acu stii si tu ..gusturile nu se discuta :) si fiecare dintre noi...daca ar primi una din cele doua..gratis ar lua-o fara sa stea pe ganduri..chiar daca e merc sau bimmer :) Good day to you sir !

All times are GMT +2. The time now is 14:56.

- Copyright 2026 4Tuning