![]() |
Re: Street Racing Squad
Lasa ma ca din greseli invata omu, repari tu la loc. Bafta si ne vedem maine seara ;)!
|
Pana la urma pentru maine seara cum a ramas ? Unde ne intalnim ? Si Tankule daca e o sa vin la tine pe la vreo 6 cred...
|
Quote:
auziti ma da la cati sunt in clubul asta doar 2-3 hai 5 vb aici restu ........ hai raq vb si noi de proiecte de ceva sa facm si noi pagini :))) |
Quote:
|
Ce mai faceti baieti ? cum mai merge treaba ? toate bune ? salutari de la Rm.Valcea
|
Deci,Diseara,ora 20-20.30,AFI Palace Cotroceni,Intrarea de pe Bvd Timisoara.daca nu ploua stam afara,daca nu,ne bagam in subterana:D
|
WOW ce ati pierdut aseara cei care nu ati fost la intrunire...am mers pe policolor......o groaza de lume....al nostru membru ANDY SKN s-a dat si a catigat....si muuuuuuuuuuuult show:D......
|
imi poate sp si mie cineva ce cauta masinile NoXSide-ului la si masinile SRS-ului/:).....
eu din kte stiam un club treb sa aibe grija de masinile clubului nu sa ne futa pe noi grija cu masinile altor cluburi, qm ar fii k eu dak as venii cu masinile SNR-ului? pana si Dyzy a ramas surprins knd a vazut astept raspuns,chiar de la presedintele clubului SRS-ului |
un raspuns simplu ..cred..o prietenie intre cluburi daca pot spune eu ..asa...acuma ramane la aprecierea membrilor..respect SRS
|
tazule data viitoare luam si un gratar;)
oricum a fost prea tare |
ce belea a fost :)))) am venit degeaba la afi :P:P daca ati plecat......... aia data viitoare o sa va afum un pic
acum nus ce sa zic la faza cu alt club la noi ...... aia e , membrii sa zica :P tazz la forum-ul asta al nostru nu puteam sa avem mai multe topicuri deschise gen masinile membrilor intalniri vanzari zona tehnica - mai bagam si noi o problema 2 un forum bun aduc si masini bune in fine asta o sa o propun cand ne intalnim ....daca nu cumva cer prea mult |
A fost chiar marfa vineri ... dupa ce am discutat cateva probleme legate de club, mai tarziu putin a fost chiar frumos pana au venit "melitienii"...oricum una peste aalta a iesit bine.Ma bucur ca in sfarsit "conducerea clubului" a inceput sa se ocupe mai bine(formulare de inscriere,cotizatie),e un inceput,usor usor o sa iasa mai bine.
P.S. => Intalnirea de vineri mi s-a parut destul de reusita, in afara de faptul ca nu au venit toti membrii clubului, a fost binisor, s-au discutat probleme legate de "conducerea si organizarea clubului" apoi discutat si despre "viitoare modificari", am fost si la"spectacol".Mie unu, sincer mi-a placut,nu stiu restul membrilor prezenti cum li s-a parut. Sanatate si numai bine ! |
k multa dreptate ai andy. poate o sa vin si yo cu mai multa benzina data viitoare :D ... acum ce e important e sa strangem banii din cotizatii sa mergem la diverse evenimente, pt k luna mai e plina... astept sa vad ceva miscare din partea membrilor.
|
ionutz, ia si u idul din semnatura mea si da-mi add
|
da,NoXSide,este club prieten:D.....ma bucur ca v-a placut vineri,si speram sa veniti si voi in nr mai mare data viitoare:)....daca voi veti venii,toate intrunirile vor fii asa:)....deci...:D...RESPECT SRS...si respect ANDY pt adversarul doborat vineri:D (ASTA NU AI MENTIONAT!!!)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning