![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
neah...am trecut prin chestia asta la 17 ani ;)
asta nu ma face pedofil :D |
cel putin...NU INCA :lol:
|
mah la varsta noastra conteaza foarte mult 1-2 ani...mai incolo o sa sa se poata marii diferenta....da acuma nu prea merge sa ziceam 1 an in + si 1 in -....noh hai sa ziceam 2 in minsu :) da ori cum nu e rau sa fii profesor :)
si santos te-a cucerit fata de nu mai zici nik :)) |
Re:
Quote:
decat de gagica are timp :) |
sant0s a avut treaba pana la 8 dimineatza ... =))
deci .. azi a fost absent ... o las pe maine .. da` maine promit sa va zic cum a reactionat .. ART` !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARDE-O FRATE!! :oops: la modul ca da-i bice ... :P adica .. go .. du-te .. ia-o .. :) e frumusica foc .. deci ... trebuie s-o agati , nu e mare chestie ;) astea de 14 sunt ... mai .... nush , pica usor .. ;) anunta-ne ce-ai facut |
Re:
Quote:
|
bai deocamdata fata nu zice nici da nici nu...ashtept sa se iveasca o chindie...shi sigur o sa fiu cu ea...(CINE DA O CHINDIE???)in constanta...?
|
Re:
Quote:
|
define \"action\" :D
|
asta cu DEFINE ... din ce film mai era ? :)
action = combinatie ... sa se combine ;) nu te gandii la mai mult ;) |
plm...akum am gasit alta...deja cica m-am pus cu ea...dar tot nu o sa o scap pe aia....
|
santos tata, vrei sa vin cu perpelea, sa rezolvam problema? :lol: ..cine stie, poate ma combin si eu p-acolo...
|
Re:
Quote:
ART -> tipa aia o sa fie mereu fructul interzis...vezi cum te dai de gol cu prietena de acum...sa nu iti scape numele tipei \"interzise\" in clipele cat de cat intime cu cea de acum ca o incurci rau de tot... been there, done that...si nu e placut :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning