![]() |
Re: Spl Team
ce se mai impun femeile astea :):):):):):):):):):)
|
Quote:
bun mai marele as instalatorprezintate si tu cine esti si niste lucrari sa ne lamurim cu cine stam de vorba ...e usor sa fii critic literar am fazut pe alte topicuri ca esti anti ground zero ok asta nu e o problema doar de politica...daca ai fii oradean tzi-as rupe urechile :) dar asa habar nu am cu cine stau de vorba...fii coios si prezintane ceva uimitor sa picam pe spate...am vazut pe un topic ca ai 2 jbl 75.4 si un dls..poti sa il prezinti?asta numesti tu ceva monstruos?tastatura te tine bine practica sa vedem chiar sunt curios...iar cu insultele tu tot vii ca asa lucrare ca asa nu sunt in stare si tu doar vorbesti...de cine ai fost invitat pe oradea sa te legi de mecla mea?cine te sustine?sau te impinge? |
Quote:
si pe aceasta cale il rog frumos sa termine cu hartzuiala! Daca are ceva...sa zica frumos, si sa nu se lege de toata lumea. Sa ne arate ca el e mai bun, ca poate mai mult! |
Quote:
|
Quote:
|
Uitucule :D ti-am zis ca n-am writer, am numa HDD cu care ma pot plimba.. Si pentru ce drac ma iei cu din-alea ca mi le platesti ? N-o facut pe nimeni 2 cd-uri.. asa ca daca ai comp la magazin, si 30 de minute libere.. ca si asa pana la 6 mai este oleaca de timp..
|
Quote:
|
In maxim o ora asculti muzica de la mine, ca stau aproape, pe Enescu :D
|
Quote:
|
sandule ;) daca mai ai nevoie de cd`uri cu bassi :) / bass testere ...am eu cate ceva.....;) miai mai tirat tu un cd din masina :)) ...daca mai ai nevoie ;) buzz =)) :D
|
Quote:
|
Sandule.. drum bun.. bafta.. nush ce drec sa mai zic.. scuze ca am plecat brusc acu seara.. si ma revansez eu cumva cu muzica ;)
|
cum au fost masurarile ? pareri ? poze ? nu aveti ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning