Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

Mariusgl 28-08-10 13:06

Re: Machetele mele - radu_rs

Frumoase poze...pacat ca nu ai apucat sa faci mai multe...din cate vad eu aici asta este o compartie intre muscle-ul american si cel japonez,nu?:-P

radu_rs 28-08-10 13:11

da, mare pacat ca nu am reusit sa fac ceva frumos... am "inebunit" instant din cauza acumulatorilor care au inceput sa ma lase cand mi-e lumea mai draga.
Nu este o comparatie neaparat, oarecum de fun... din considerentul ca ambele-s galbene.

urma sa intreb: "care-i mai galbena?" :<

lopez23 28-08-10 17:15

te felicit pentru ultimile achiziitii , mustangul e demential ..culorile sunt de milioane aduce a Mustang Boss :)

Racer21 30-08-10 13:06

Foarte tare, USA vs Japan :twisted: Poate pe viitor o sa poti face mai multe, ca te pricepi, dar na ... acumulatorii astia :lol:

FED express 30-08-10 14:57

Da, sunt grozave galbenele, incarca acumulatorii si hai cu o sedinta foto cum numa tu stii :lol:

2010 30-08-10 16:42

Stii ca nu sunt fan galben dar parca mai multe la un loc dau mult mai bine, foarte frumoase pozele pacat ca sunt putine:!:

radu_rs 30-08-10 20:42

Quote:

Originally Posted by lopez23 (Post 3616263)
te felicit pentru ultimile achiziitii , mustangul e demential ..culorile sunt de milioane aduce a Mustang Boss :)

multumesc mult man, ma bucur sincer ca iti place.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3620402)
Foarte tare, USA vs Japan :twisted: Poate pe viitor o sa poti face mai multe, ca te pricepi, dar na ... acumulatorii astia :lol:

chiar ca Usa Vs. Japan! Nu la asta m-am gandit in prima instanta, dar merge foarte bine si asa! merci maestre Racer21.

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3620681)
Da, sunt grozave galbenele, incarca acumulatorii si hai cu o sedinta foto cum numa tu stii :lol:

Sunt foarte mutli care fac poze de calitate, ma bucur ca-ti plac pozele mele, am sa schimb fundalul, o sa fie ceva mai indraznet... ceva mai altfel, o culoare wild. merci, ma bucur ca-ti plac.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3620938)
Stii ca nu sunt fan galben dar parca mai multe la un loc dau mult mai bine, foarte frumoase pozele pacat ca sunt putine:!:

true-true, cunosc situatia. Asa eram si eu, galben?!?!?? Si acum mi-am dat seama ca arata ciar bine, indraznet, altfel, deloc comun. Merci, o sa mai fac poze, dar schmb fundalul. merci man.

P.s mai am o gasca de machete la scara 1/43, o sa adaug o poza de grup cu ele si voi prezenta doar la cerere, am vreo 14 ... + ca doresc sa scot Z3-ul Gri metalizat scara 1/18 undeva pe afara la o sedinta cand este vreme favorabila + ca am cateva machete ce trebuie sa le cumpar.

steaua23 30-08-10 21:02

E mai galben lancer-ul :D

ps: iei si un H2 galben si ai facut un trio perfect :evil_laug

radu_bv 31-08-10 20:06

Evo.........:rolleyes2.........Mustang.......... :rolleyes2
Sa ai 2 masini din astea....pfaiii cele mai tari, chiar daca mustang as prefera alt model;)
Si totusi seamana la fata:))

radu_rs 02-09-10 00:46

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3621664)
E mai galben lancer-ul :D

ps: iei si un H2 galben si ai facut un trio perfect :evil_laug

neeee, recunosc ca este bijuterie Hummer-ul de hW61, dar nu se integreaza cu genul de machete pe care eu le colectionez. Oricum, la inceputul lui Octombrie, mai ajunge o macheta galbena pe raft la mine. 8)

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3624420)
Evo.........:rolleyes2.........Mustang.......... :rolleyes2
Sa ai 2 masini din astea....pfaiii cele mai tari, chiar daca mustang as prefera alt model;)
Si totusi seamana la fata:))

seamana sa stii. Mustangu este putin mai adunat la fata, chiar stateam si ma gandeam care-mi place mai mult... si inca nu am reusit ma decid :evil_laug

CALIN 79 02-09-10 20:41

Foarte faine amandoua. Cel mai mult imi place Lancer-ul, si cred ca se comporta mai bine pe sosea.

MeMutzu 02-09-10 23:44

Culoarea e dementiala:D..este culoare de masina de viteza(parerea mea),detalii uimitoare si o comparatie ...:???:mustangul e mai vechi si sincer imi place mai mult Lancer-ul..succes si sa le stapanesti sanatos

radu_rs 18-09-10 20:32

1 Attachment(s)
Noua achizitie...
fiind un fan Renault Megane , nu putea sa-mi lipseasca.
Urmeaza o prezentare ca la carte.

DrifterGT 18-09-10 20:42

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3667151)
Noua achizitie...
fiind un fan Renault Megane , nu putea sa-mi lipseasca.
Urmeaza o prezentare ca la carte.

:o Tareeeeeee ! Sa ghicesc , 1:24 , Bburago ?

steaua23 18-09-10 20:49

Bravo. Chiar e tare macheta asta.

ps: ar faci reclama la mascata la samsung :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:05.

- Copyright 2026 4Tuning