![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Frumoase poze...pacat ca nu ai apucat sa faci mai multe...din cate vad eu aici asta este o compartie intre muscle-ul american si cel japonez,nu?:-P
|
da, mare pacat ca nu am reusit sa fac ceva frumos... am "inebunit" instant din cauza acumulatorilor care au inceput sa ma lase cand mi-e lumea mai draga.
Nu este o comparatie neaparat, oarecum de fun... din considerentul ca ambele-s galbene. urma sa intreb: "care-i mai galbena?" :< |
te felicit pentru ultimile achiziitii , mustangul e demential ..culorile sunt de milioane aduce a Mustang Boss :)
|
Foarte tare, USA vs Japan :twisted: Poate pe viitor o sa poti face mai multe, ca te pricepi, dar na ... acumulatorii astia :lol:
|
Da, sunt grozave galbenele, incarca acumulatorii si hai cu o sedinta foto cum numa tu stii :lol:
|
Stii ca nu sunt fan galben dar parca mai multe la un loc dau mult mai bine, foarte frumoase pozele pacat ca sunt putine:!:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
P.s mai am o gasca de machete la scara 1/43, o sa adaug o poza de grup cu ele si voi prezenta doar la cerere, am vreo 14 ... + ca doresc sa scot Z3-ul Gri metalizat scara 1/18 undeva pe afara la o sedinta cand este vreme favorabila + ca am cateva machete ce trebuie sa le cumpar. |
E mai galben lancer-ul :D
ps: iei si un H2 galben si ai facut un trio perfect :evil_laug |
Evo.........:rolleyes2.........Mustang.......... :rolleyes2
Sa ai 2 masini din astea....pfaiii cele mai tari, chiar daca mustang as prefera alt model;) Si totusi seamana la fata:)) |
Quote:
Quote:
|
Foarte faine amandoua. Cel mai mult imi place Lancer-ul, si cred ca se comporta mai bine pe sosea.
|
Culoarea e dementiala:D..este culoare de masina de viteza(parerea mea),detalii uimitoare si o comparatie ...:???:mustangul e mai vechi si sincer imi place mai mult Lancer-ul..succes si sa le stapanesti sanatos
|
1 Attachment(s)
Noua achizitie...
fiind un fan Renault Megane , nu putea sa-mi lipseasca. Urmeaza o prezentare ca la carte. |
Quote:
|
Bravo. Chiar e tare macheta asta.
ps: ar faci reclama la mascata la samsung :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning