![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
Quote:
|
Acuma stau si eu si o ascult si am impresia ca se aude cam tare:lol:, in timpul mersului in masina o aud destul cat sa nu ma deranjeze. Oricum si mie imi place:evil:
|
Quote:
|
Se aude perfect. Tu pe tigra nu ai?
|
2 Attachment(s)
Ca sa incepem bine pe 2011 sper ca deseara sa dau comanda de astea:D
|
ooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! completarea arcurilor sa nu mai stea singure in dulap :))
|
da le pun pe telescoape si le tin acolo sub pat poate pana la anu cine stie:D
|
Super alegere!:D
|
mersi vali. ma limiteaza portofelu ca altfel le-as fi luat demult:D
|
ti-am zis daca nici in primavara asta nu pui suspensia pe masina vin si ti-o pun eu :D suspensia ma refer :D
|
Quote:
NUUUUUU..... orice alte amortizoare numai fk nu! De 1000 de ori mai bune sunt ta=techics si cred ca sunt si mai ieftine! Toate produsele FK sunt niste turcisme de proasta calitate! nu o spun doar eu ... toata lumea o stie! |
Chestia e ca, luam mai multi si am prins o oferta buna.
Faza e ca eu pe an nu fac nici 10.000 de km deci teoretic ar trebuii sa reziste ceva |
Nu-ti lua fk mah..termina cu prostiile astea!!! Si ta-technix dak iti iei , ia-ti reglabila. Am luat ta-technix fixa.... cu tot cu arcuri si e foarte foarte rigida masina cu ele..... E in oferta 180 de euro ta-technix....
|
Deja pusa un prieten comanda.
Seba reglabila nu iau pentru ca eu las masina acasa si se plimba taicamiu cu ea si nu prea merita investitia. Imi trebuia neaparat doua amortizoare pentru fata si decat second la acelasi pret mai bine astea. Masina nu va mai primii decat niste boxe si cam gata cu ea, e timpu sa ma mai ocup si de mine. |
frumos golf,f ingrijit si mofificarile adue il fac diferit,multi km fara incidente,numai bn
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning