![]() |
marti sunt gata stickerele! (dimensiunea 14cm lungime, 5cm latime am zis sa nu fie nici prea mari..)o sa vedem cum fac sa ajunga la toti..
(urmeaza tricourile asa cum am promis) |
codrin44
Ma intereseaza modelu` ala de jante dar pe 17 cu 5 prezoane. Astept un pret eventual |
la ce sa va zicem ce masini avem daca nu sunt ale noastre :P ...ai mei de ex. au mercedes...multzumitzi?
|
INVITATIE - 04 Decembrie - DRAG PARADE!!!
Am fost contactat de oficiali ai clubului Insane Racers si rugat sa va propun, in limita posibilitatilor, sa ne alaturam si noi acestui event.
Detalii: Quote:
|
daca ai pronuntzat cuvantul \"mercedes\" mi s-au deschis ochii(si mie si lui aleks). ce model e?
|
10x pt alex gam. merita felicitari. cand le trimitzi incoace, zii lui la misto sa imi puna cdul cu 2fast2real in pachet. ok?
|
si ce scoruri au stikerele alea? ca vreau si eu vreo 2
|
wow si eu vreau unu, cam cat costa?
|
e o coaja de mercedes 190d....pe care il detest...k nu mere bine...si numi place sal conduc :oops: ...numa face de rusine firma Mercedes cu defectele pe care le are :P ....
|
nu exagera laura.....important e sa mearga.....nu am dreptate?
|
cand ai spus 190 mi-ma adus aminte de first love(aleks stie). itzi poate spune aleks mai mult despre masina. nu ma prea pricep la mercedesuri.
|
Dupa cum vad..nu sunt singura pasionata de mercedes-uri....de fapt pe mine ma pasioneaza...tot ce are 4 rotzi, volan si motor...vorba lu' amy :lol:
|
Re:
Quote:
|
cred ca pretul il vom sti in momentul in care le avem facute :roll:
|
ok super! vreau si eu 2!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning