![]() |
Re: speedster vs ????????
Quote:
:-) :-) :-) Sunteti prea tari..... sincer.....:-) :-) Cele mai tari post-uri ale forum-ului. Scuze de offtopic dar asa e:-) :-) Nu mai pot de ras.:-) :D |
daca mai continuatzi o sa depasiti luceafaru:) super tari versurile
|
mai tu ala mic si negru
te-ai pus sa dobori sistemul cu subaru te-ai jucat era praf pe jos ...s-a dat a pierdut o stie bine audi locul intiii sa fie Dar Kazanul va veni la chip te vei albasti si volanta ...bat o vina va faca sa-ti crape splina Dar ...vei ramina impacat un Kazan te-a detronat voi toti zmei si paralei sa zburati ca vintul ...mei... |
e prea tare la ce s-a ajuns...:D
|
Nu sunteti sanatosi frate.... :D prea tare..
|
Premiul Nobel pentru literatura!:lol:
|
kwx baiat destept
eu in locul tau-as sta drept czr-ul knd il vezi doar motorul sa-l turezi ma dau cu supersportive iar kzanul tau...mai fine... numai masina nu e....la 500 de kile dar nu-i bai,t faci tu mare si la king of europe oare vei putea sa scoti sub 10 knd tt meu cu 9 trece? |
Sunteti nebuni. Eu zic asa.
Pentru Buzau sa va compuneti unul altuia cate-o poezie si inainte sa va dati sa vi le spuneti la microfon. Ar fi super shmekerie! Provocari in rime! La Buzau urmeaza cursa Ambreiajul rupe priza, Cu Kadett-ul de la Iasi Mult fum din rotzi o sa lashi CZR si KWX Au emotii si in pix Vine cratitza lui UGA Si-o sa bata toata Grupa La final va fi Kadettul Si-a facut antrenamentul Daca v-a batut pe voi Poa' sa-'nceapa alt razboi! |
Cezarica Cezarel ... baiat fain cu un tetel ..
Pe G-tech nu te baza , ca-i mai fain la obrazel Sa te dai cu o masina , fie ea si speedsterel La Buzau ... aici aproape .... La adevarata lui valoare . |
Quote:
Au emotii si in pix Vine cratitza lui UGA Si-o sa bata toata Grupa continuarea... Vine REW-ul maniat Ca pe el nu l-ai bagat O sa fie provocare Sa vedem care-i mai tare Ar fi o ideee sa combinam cursele cu "battle-uri" ca la americani in versuri pe ...."ritme":lol: :lol: :lol: |
E randul meu:
Frunza verde compresor La Buzau merg repejor De TT n-am frica,am zis, Merg cu wastegateul inchis. Nu am sanse la plecare Ca TT-ul pleaca tare Nu mai zic de Speedster mic Ca si-asa e al sau topic. Insa vreau sa ne-adunam Ca stiu c-o sa ne distram Si daca ne dam mai des Poate ne dam si din mers KWX-ul vreau sa vina Ca durerea mi-o alina Cand vad 5-ul cel furios Cum demareaza nervos. Vor mai veni si Subaru Si o sa-mi inece amarul O sa vina un moment Si-o sa pot sa plec decent Si-o sa va dau un calmant Ca-mi pun autoblocant. Eu ma bucur ca-s cu voi Si ne dam doi cate doi Si va zic felicitari Meritati din plin,flacai. |
Sunteti pe treaba Vostra fratilor!!
Sper sa nu va sara conductele sa faceti de ras(cred ca ai coliere bune dragosh da?!??!?) CZR-ceva update-uri la coliere facusi frate?!? |
baieti ,sunteti super tari.sper sa devina o moda provocarile astea in rime haioase si sa nu mai vedem pe forumuri numai certuri si balacareli.sunteti tari.
|
Intr-adevar!
O comunitate de poetzi de pista! :lol: |
poem racing frate
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning