![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos emil...si e chiar ai reusit sa ai ceva Numai Al Tau ;)
|
Felicitari Milu pt realizare....felicitari Sorin si bayetzilor tai pt munca depusa....felicitari Provenzano pt ochiul care vegheaza...felicitari brigazii ShaDowS pt prezentza la acest proiect....si inca odata felicitari Milu pt bijuterie.
|
incredibil....dar adevarat!.....felicitari emil pt ideea gasita....felicitari maestrului sorin pt aceasta bijuterie....cand va iesi pe strazi se va termina totul!!!....sa o stapanesti sanatos milu.....SHADOWS everywhere!!!!!!!!!!!!
|
bun sorin asta...nu am cuvinte
|
da si tu bun....scoti niste poze de zici ca esti de pe la national geografic.....pe bune.....excelente pozele....tine-o tot asa...;)
|
Nu am cuvinte..Va multumesc inca o data
|
ce sa mai....buna treaba...."soriceii" si`au facut treaba...
|
5 Attachment(s)
......................
|
Quote:
VA MULTUMESC LA TOTI CEI CARE MA FELICITIATI LA TOTI CEI CARE AU FOST IMPLICATI IN ACEST PROIECT. |
felicitari Milule, sa o stapanesti sanatos si astept sa o vad pe stasse:D>:D<
|
PFF... Emil.. chiar VIS masina ! felicitari tie , si felicitari si baietilor care si`au adus contributia la proiectu asta ! nu ma asteptam sa iasa asa frumoasa ! :love:
Si apropo Shoby... cum se intelege pisicutza cu ursache? :)) vad din poze k sunt prieteni :)) sa le stapanesti sanatos.. si fiecare din voi, sa va bucurati de ele.. si cel mai imp..fara incidente rutiere... si la aia din intersectie cu fluieru in gura.._!_ :)) |
a facut aseara Shoby niste plecari de....se lasa masina de spate la 1 deget de asfalt ....
@Shobo - da-mi un beep sau ceva cand esti liber sa mergem sa vorbim de prezoanele alea. |
Quote:
|
felicitari pentru masina(pt amandoi).a iesit foarte frumos. poze cand e gata cu totu:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning