![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
Quote:
Daca voi nu ati auzit si vazut asta nu inseamna ca nu exista ! |
Quote:
|
Quote:
Am postat problema asta pe un forum oficial international Lambo. Iata ce raspunsuri au dat cei care stiu totul despre modificarea Lambo-urilor: https://img221.imageshack.us/img221/3...istaym5.th.jpg (BS inseamna bull$hit) |
Quote:
|
Quote:
|
Nu vreau sa ma cert cu voi. Este posibil sa scoti multa putere dintr-un Murci, dar numai cu sistem twin-turbo (inca mai sunt probleme cu resoftare, nu prea reusesc sa castiga CP). Am vazut motorul lui Pompi, si iti pot spune ca arata neatins, totul este stock!!!
Acuma fiecare crede ce vrea... dar Pompi asta e un mare mincinos. |
Quote:
|
iar daca pompi minte atunci si noi mintim si gata
|
ce ma distrez cum va certati aicia :) , ce conteaza cati cai are ? oricum nu o sa poata sa mearga mai tare de 50 ca o rupe de gropile din oras :( iar si de ar fi drumuri bune , chiar sunt curios daca ar avea curaj sa se foloseasca de toti cei 620 (fie 700, fie 1000cp) tractiune spate ;)
|
wtcvictim tu sa taci cand vb cu mine :D .. nu`i nici o problema DaBotta ;) toti avem momente :)
|
ba wtcvictim , taci acolo ca stii foarte bine cat io dat pe borsului , asa ca shhht ;)
|
Quote:
Ceva poze nu aveti??? |
iti zic eu unde sta si mergi si bati la usa sa deschida garaju sa iti arate masina :D glumeam :)
|
Quote:
suntem totusi cam offtopic dar tot nu cred ca are lambou ala 700 cp ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning