Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Magos 23-01-07 10:16

Re: How about piercing or tattoos?

ms ms... uite poate asa ma motiveaza cineva... hi hi hi... :D

aleks 26-01-07 11:07

dak de sustinere e vorba, sa stii k noi abia asteptam sa vedem poze cu tine cu cercel si-n alte locuri decat in urechi
so... ride on :D

Magos 26-01-07 15:06

=)) am avut si in buric, am uitat sa spun.. :D
si toate le-am facut singura... :)

aleks 27-01-07 14:41

u'r insane :D:D:D
singura?
n-as avea tupeul :D:D
nu te-ai infectat, nu te-a durut?

Eugen_TL 27-01-07 15:26

in cls a8a niste colegi de ai mei tot singuri si-au facut deasupra barbiei,in spranceana ureche cu ac nou nush de unde ..o mamica era doctorita si a furat fiicasa de la ea :)))

Magos 29-01-07 15:55

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 717790)
u'r insane :D:D:D
singura?
n-as avea tupeul :D:D
nu te-ai infectat, nu te-a durut?

singurul care s-a infectat a fost cel din buric... acum ma cam mananca pielea sa imi fac din nou in buza.. dar lateral de data asta... nu stiu... sa vad.. ma mai gandesc...
dar tot vreau in spranceana..!! :D

Mustang 29-01-07 15:59

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 721061)
singurul care s-a infectat a fost cel din buric... acum ma cam mananca pielea sa imi fac din nou in buza.. dar lateral de data asta... nu stiu... sa vad.. ma mai gandesc...
dar tot vreau in spranceana..!! :D

fa-ti in spranceana ...
da' zic sa lasi buza in pace :D

Magos 29-01-07 16:52

... :) caut sa imi fac undeva cat de cat safe.. k e destul de periculos sa iti faci in spranceana... si nu prea ma coafeaza sa'mi fac la mall, la pretul de 150 ron...

Mustang 29-01-07 17:20

eo raman la ideea ca ramaneti frumosi / frumoase si fara chestii d'alea bagate peste tot ...

la o adica ... felul de-a fi face 75% o caracterizare a persoanei ... parerea mea :D

Magos 29-01-07 17:24

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 721164)
eo raman la ideea ca ramaneti frumosi / frumoase si fara chestii d'alea bagate peste tot ...

la o adica ... felul de-a fi face 75% o caracterizare a persoanei ... parerea mea :D

apropo de asta, a fost aseara o emisiune pe REALITY TV ... m-a socat... tipi si tipe foarte multumiti de sine, cu 20-30 de piercuri... una isi pusese 15 piercuri in zona genitala si ... cica inca mai avea loc... OMG!!! :shock: whatever... :???:

si eu iti dau dreptate la chestia asta, dar cate unul mic nu strica... eu niciodata n-am avut mai multi cercei deodata.. ori in buza, ori in ureche... nu m-am impopotonat niciodata si nu vreau sa o incep acum!

X-Ray-Eyes 02-02-07 01:50

1 Attachment(s)
Da un shurub de 18 cu tot cu piulitza nu isi baga nimeni in limba ?
Sau macar un "carlig" de prins rechinii !!
Anyway ...
Tatuajele sunt Ok ... numai sa nu fie mai mult de 2-3 ... si alea 2-3 sa nu acopere o suprafata de 2/3 din corp ...
Adica sa nu fie 1 tatoo pe tot spatele si sa reprezinte iadul sau mai stiu eu ce cimitire ...
Cu cerceii iar e ok ... dar nu sa fie bagatzi prin toate zonele ... sa aiba vreo 20 prin urechea stanga, 3 in spranceana , 4 in limba ca asta deja e tampenie din punctul meu de vedere ...

Magos 02-02-07 09:57

exact ce ziceam eu mai sus... ;) :D

aleks 04-02-07 15:56

eu sunt foarte multumit cu tatuajul meu mic si discret (numai k n-am vazut pe cineva sa aiba unul in aceeasi zona, ever :D:D:D )

Spark 04-02-07 19:44

si probabil nici n-o sa vedem ... :lol:

GolfuletzS 04-02-07 20:36

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 730644)
eu sunt foarte multumit cu tatuajul meu mic si discret (numai k n-am vazut pe cineva sa aiba unul in aceeasi zona, ever :D:D:D )

unde il ai nebunule ?:D

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning