![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
ms ms... uite poate asa ma motiveaza cineva... hi hi hi... :D
|
dak de sustinere e vorba, sa stii k noi abia asteptam sa vedem poze cu tine cu cercel si-n alte locuri decat in urechi
so... ride on :D |
=)) am avut si in buric, am uitat sa spun.. :D
si toate le-am facut singura... :) |
u'r insane :D:D:D
singura? n-as avea tupeul :D:D nu te-ai infectat, nu te-a durut? |
in cls a8a niste colegi de ai mei tot singuri si-au facut deasupra barbiei,in spranceana ureche cu ac nou nush de unde ..o mamica era doctorita si a furat fiicasa de la ea :)))
|
Quote:
dar tot vreau in spranceana..!! :D |
Quote:
da' zic sa lasi buza in pace :D |
... :) caut sa imi fac undeva cat de cat safe.. k e destul de periculos sa iti faci in spranceana... si nu prea ma coafeaza sa'mi fac la mall, la pretul de 150 ron...
|
eo raman la ideea ca ramaneti frumosi / frumoase si fara chestii d'alea bagate peste tot ...
la o adica ... felul de-a fi face 75% o caracterizare a persoanei ... parerea mea :D |
Quote:
si eu iti dau dreptate la chestia asta, dar cate unul mic nu strica... eu niciodata n-am avut mai multi cercei deodata.. ori in buza, ori in ureche... nu m-am impopotonat niciodata si nu vreau sa o incep acum! |
1 Attachment(s)
Da un shurub de 18 cu tot cu piulitza nu isi baga nimeni in limba ?
Sau macar un "carlig" de prins rechinii !! Anyway ... Tatuajele sunt Ok ... numai sa nu fie mai mult de 2-3 ... si alea 2-3 sa nu acopere o suprafata de 2/3 din corp ... Adica sa nu fie 1 tatoo pe tot spatele si sa reprezinte iadul sau mai stiu eu ce cimitire ... Cu cerceii iar e ok ... dar nu sa fie bagatzi prin toate zonele ... sa aiba vreo 20 prin urechea stanga, 3 in spranceana , 4 in limba ca asta deja e tampenie din punctul meu de vedere ... |
exact ce ziceam eu mai sus... ;) :D
|
eu sunt foarte multumit cu tatuajul meu mic si discret (numai k n-am vazut pe cineva sa aiba unul in aceeasi zona, ever :D:D:D )
|
si probabil nici n-o sa vedem ... :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning