![]() |
Re: Seatul meu minor !
Quote:
|
poze poze poze:D
|
Quote:
|
Pozele de pe pagina anterioara cu "before and after" mi-au adus aminte de emisiunea Pimp My Ride. Felicitari pentru munca depusa! Masina e pe drumul cel bun.
|
6 Attachment(s)
Multumesc baieti. Uitati si pozele :D Scuzati mizeria si claritatea proasta a pozelor. Maine vin geamurile fumurii :)
|
Un VLX de Roman in devenire :). Arata bine cupola (ar merge si capota), si jantele (ar merge niste distantiere pe spate, 20mm nu mult, sa incapa sub aripa...si buza rosie la janta) si cam atat.
P.S. Vezi ca apa cu sapun nu strica nici la masini ;)) (asa din cand in cand :) ) |
6 Attachment(s)
Na ca am si spalat-o. Si m-am hotarat ca nu mai are rost sa-i pun folia,arata mult mai bine asa.
|
Se simte si ea mai bine asa spalata :D.Cred ca tanjeste dupa o grila fara semn :">..in rest felicitari pentru ce ai reusit sa faci cu masina.
|
Imi place,a iesit bine ,da bine cu plafonul negru ,dar parca ar da si mai bine si cu capota neagra:-).Bafta cu masina
|
Quote:
|
Nu,capota neagra nu o voi face. Daca voiam o faceam din prima dar nu vreau,nici folie pe geamuri,e prea incarcata,mie imi place asa mai clean. Simplu dar de esenta. Dati-mi o idee ce-as putea pune in loc la proiectoare acolo pana cumpar sa nu se mai vada asa urat...
|
E bine ca nu esti adeptul foliei pe geamuri :P.In locul proiectoarelor..ai putea decupa partea din mijloc a grilei..sau cel mai bine sa vopsesti grila pana la proiectoare neagra.
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu le-am primit in punga no name :lol: O sa intreb maine de unde le`a adus daca vrei. Sper sa imi spuna...:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning