Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seatul meu minor ! (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/146887-seatul-meu-minor.html)

VladM 21-08-10 16:52

Re: Seatul meu minor !

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3600160)
eu zic sa dai jos folia de pe faruri mai bine astepti pana strangi bani de pleoape , arata bine asa lasata , cred ca ai nevoie de ceva mai mult J :D

Cred ca o sa-i pun niste distantiere pe spate deocamdata. Astazi am pus si folia pe cupola :D

valitataye 21-08-10 16:59

poze poze poze:D

GJ 64 GAB 22-08-10 02:34

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3600373)
poze poze poze:D

Idem idem idem !

GIULY 23-08-10 20:53

Pozele de pe pagina anterioara cu "before and after" mi-au adus aminte de emisiunea Pimp My Ride. Felicitari pentru munca depusa! Masina e pe drumul cel bun.

VladM 23-08-10 23:31

6 Attachment(s)
Multumesc baieti. Uitati si pozele :D Scuzati mizeria si claritatea proasta a pozelor. Maine vin geamurile fumurii :)

morpheusmaster 24-08-10 00:10

Un VLX de Roman in devenire :). Arata bine cupola (ar merge si capota), si jantele (ar merge niste distantiere pe spate, 20mm nu mult, sa incapa sub aripa...si buza rosie la janta) si cam atat.

P.S. Vezi ca apa cu sapun nu strica nici la masini ;)) (asa din cand in cand :) )

VladM 25-08-10 00:34

6 Attachment(s)
Na ca am si spalat-o. Si m-am hotarat ca nu mai are rost sa-i pun folia,arata mult mai bine asa.

NXdev 29-08-10 19:00

Se simte si ea mai bine asa spalata :D.Cred ca tanjeste dupa o grila fara semn :">..in rest felicitari pentru ce ai reusit sa faci cu masina.

AnDrEiCa 30-08-10 11:10

Imi place,a iesit bine ,da bine cu plafonul negru ,dar parca ar da si mai bine si cu capota neagra:-).Bafta cu masina

morpheusmaster 30-08-10 15:38

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3620092)
Imi place,a iesit bine ,da bine cu plafonul negru ,dar parca ar da si mai bine si cu capota neagra:-).Bafta cu masina

Nu mai erau bani si de capota :) (glumesc)...subscriu. Vlad, fa si capota neagra si o sa arate mai bine ;) (eventual pui si pleoapele negre...sau o duci la micu sa'i faca un baiat rau )

VladM 30-08-10 17:16

Nu,capota neagra nu o voi face. Daca voiam o faceam din prima dar nu vreau,nici folie pe geamuri,e prea incarcata,mie imi place asa mai clean. Simplu dar de esenta. Dati-mi o idee ce-as putea pune in loc la proiectoare acolo pana cumpar sa nu se mai vada asa urat...

NXdev 30-08-10 17:21

E bine ca nu esti adeptul foliei pe geamuri :P.In locul proiectoarelor..ai putea decupa partea din mijloc a grilei..sau cel mai bine sa vopsesti grila pana la proiectoare neagra.

JohnnyX 30-08-10 17:36

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3621022)
Nu,capota neagra nu o voi face. Daca voiam o faceam din prima dar nu vreau,nici folie pe geamuri,e prea incarcata,mie imi place asa mai clean. Simplu dar de esenta. Dati-mi o idee ce-as putea pune in loc la proiectoare acolo pana cumpar sa nu se mai vada asa urat...

Exista ornamente de plastic. Te-am intrebat cu ceva pagini in urma despre ele... Pana la urma am fost la un magazin de piese auto si am facut comanda. Mi le-a adus cu 20 de lei bucata. Ale mele sunt simple, exista si ornamente cu loc pentru proiector.

VladM 30-08-10 17:41

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3621060)
Exista ornamente de plastic. Te-am intrebat cu ceva pagini in urma despre ele... Pana la urma am fost la un magazin de piese auto si am facut comanda. Mi le-a adus cu 20 de lei bucata. Ale mele sunt simple, exista si ornamente cu loc pentru proiector.

Pai eu am service auto si magazin de piese da nu stiu de unde sa iau,cum sa le caut :)) Stii cumva ce importator au ? Scrie pe cutii :)

JohnnyX 30-08-10 17:51

Eu le-am primit in punga no name :lol: O sa intreb maine de unde le`a adus daca vrei. Sper sa imi spuna...:???:

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning