![]() |
Re: Concurs
Quote:
|
deci mai usor baietii pentru ca si eu mai am de postat masina . . . dar mai am de lipit cateva decal.uri, maryus stie de ce :))
|
normal ar trebui sa se faca la data stabilita!NU ca mai are un altu de facut ceva la masina:|....asta nu e corect!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mam saturat de atata ipocrizie ai cerut tu,ba chiar ai implorat o amarate de amanare de o zi iar noi fiind niste snobi(staffu') nu am dat curs cererii tale ar trebui sa ne fie rusine sa ne numim oameni:rolleyes2 ps:andrei pollu' asta e al tau |
Quote:
|
Quote:
si din moment ce tu nu ai pierdut participarea la vreun concurs fiindca nu ai fost asteptat....de ce iti dai cu parerea ?:???:(intrun mod total neconstructiv) modul in care se desfasoara concursul asta nu e "creatie proprie" este acelasi sistem care se aplica si la concursurile de la freehand unde atat eu cat si andrei participam unde aprticipantii SE ASTEAPTA unii pe altii eu si andrei nu avem nici un beneficiu (desi facem parte din "staff") in plus fata de...savedem...oricine ps:moderatorii modereaza,nu mananca oameni.... |
4 Attachment(s)
Ma bucur ca va intelegeti :punch:
|
Quote:
daca suntem corecti si putem respecta un termen atunci hai sa o facem cu totii indiferent de pozitia pe care o avem pe acest topic |
Quote:
si e o chestie de fair play sa ne asteptam unii pe altii... |
Quote:
P.S. hai sa terminam cu cearta si sa asteptam pollul si pe cei care mai au de pus masini. RESPECT ALL |
Skyzzo hai sa incetam cu cearta ca nu ajumgem nicaieri!Plus ca noi cei dupa topic-ul concurs ne intelegeam bine asa sa fie si in viitor!
Pe viitor o sa abordam o nou regula!Si aceea e ca toti sa respectam termenul care e impus!PUNCT:-) |
skyzzo am si eu o intrebare:se face azi pollul,ca sa stiu sa mai stau ca daca nu ma bag la somn?
|
4 Attachment(s)
Nissan Skyline R34
OK, vad ca iar ati inceput "bine" ... imi pare rau, dar asta este problema mea, nu incep la timp si termin la limita :???::cry: Nu conteaza, nu vreau sa mai vad vreo cearta in legatura cu chestii dinastea. Later Edit: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...challenge.html |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning