![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Merci,o sa iasa garantat daca iti iei si tu "lingurita",sa vezi canti o sa fim:))!!:D--Bafta!!!!!
|
Ti-am zis primul lucru pe care il facem cand imi iau scuter>>>BURN OUT pe chestiile alea de la sala ...."ca sa moara fetili si gaboriiiiiii"
|
Se numesc "Politistu mort":))asta de la kyky cu motoru o stiu!!!Gata cu off-topic!!!
|
porche eu te cred ca este nerabdator sa mergi cu scuteru dar frate totusi lasal naiba acum...acum toate bune si frumoase si la 50 de anii te vad ca mergi in carucioru cu rotile din cauza picioarelor...!!!! ai si u rabdare ca vine si fremea de scuter....toti asteptam asta ;))
|
Pai astept astept dar uite ca la mine de 2 zile e soare afara cum ma trezesc si sunt -15g afara!!!Ce sa fac!!!Aia e cu totii asteptam vara sa iesim la o tura cu prietenii!!Dar e aproape!!!Bafta!!!!Maine imi vin piesele!!!!o sa revin cu catva poze!!!
|
5 Attachment(s)
Au venit pieseleeee:D:D:D:D:D:D:lol::lol:!!!!!!
Variator 90cc Naraku Racing Arcuri : soft,medium,hard stage6 Arc central:Naraku Evolution Role naraku: 5.8/6,3gr Astept sa le pun sa vedem cum se comportaa!!!!! |
ohoo .. felicitari .. sa le stapanesti sanatos
|
Faine piesele ;) . Cat te-au costat?
|
335ron+transport!!!
|
OOoOO Abia steptam sa vedem cu se comporta!Nu ai dat mult pe ele;)!!Se cere si o toba nou dupa aceste modificari?!?!
|
Nu se cere ,toba care o am e numai buna!!M-am interesat!!!Si alta toba mai buna de atat?(Sport numai pun)!!!
|
cum ai marit tu toba? ,ti-a facut cineva un cot mai mare si ai golit tot ce era prin acel "plaman" (daca era cv) ?
|
Foarte faine piesele, mai putin si nu mai ai ce modifica la el. Bravo tie pentru ceea ce ai facut din V-clicku asta, e frumos. Punele sus si zine ce modificari au adus. Bafta ;)
|
Salut!Multumesc tuturor!!!
PS mimo nu am marit cotul am scos ce era in "plaman",site dar nu toate!! Felix ce sa zic am montat doar variatorul si am zis ca nu e scuterul meu,pentur ca arcurile nu am avut pistol sa desfac ambreiajul am icnar cu cheia si ciocanelul dar degeaba..Si am vorbit cu un prieten maine care are pistol sa ma duc la el sa ma ajute sa desfac ambreoajul si sa schimb arcurile!!!! Ce sa zic se infige extraordinar ,se vede diferenta imediat,!!!Super tare!!Dar imi este frica sa ii dau pentru ca e polei pe jos si mi-e sa nu cad!!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning