![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
Quote:
|
Quote:
...si ma bucur mult ca am venit la tine si neam cunoscut si dincolo de usere si posturi. Mult succes in antrenamente, ne vedem la urmatorul event si poate odata ma dai si pe mine asa putin :) Cheers! |
Mersi de aprecieri dar chiar nu e problema cu acea cupa a debutantilor, eu cand am vazut despre ce e vorba am vrut sa ma retrag insa deja incepuse competitia, asta e necazul masinilor supraalimentate, pt mine e crima sa o omor cu 1-a fara sa am racire adecvata, asa ca ma bucur ca am fost eliminat din prima...:)...
In rest, asa cum ziceam, masina a mers f bine, nu am avut nici o problema, chiar si Razvan LKN imi spunea ca si la el totul a fost ok dpdv tehnic, mai ales ca noi suntem printre putinii care merg zi de zi cu masinile astea si bat tara in lung si in lat la etape, astfel ca fiabilitatea in cadrul concursului chiar e un aspect deloc de neglijat...De acum, astept cu interes urmatoarele etape din campionat sa vedem cum ne descurcam. |
Felicitari colega :D
m-ai uimit prin marele fel in care te-ai dat :D |
Bravo Dragoş, am auzit şi eu că te-ai descurcat bine, felicitări :)
|
s-a dat intr-un mare fel tanarul..... si masina arata grav de tot cu vopseaua ei impecabila.... si nu va mai zi de sound.....
Poate participa si la drift si la SPL...:lol::lol: Bafta Dragos, Razvan LKN |
1 Attachment(s)
Saru'mana de aprecieri!
|
O masina facuta pentru drifturi felicitarile mele!
|
pune si tu niste poze, sa vada si ochiul nostru kitul de la MAX :D
|
cum sa nu se poata drift ... mie mia placut ff mult mai ales ca ai fost a 2'a oara la un asemenea evenimen ... mi'a placut chiar ff mult ... chiar te felicit si vreau sa te vad la cat mai multe evenimente ... cu toate ca stai cam departe de buc :P
|
https://www.youtube.com/watch?v=3jUhwucpKP0
mersi de interviu asta cu "mai am 4 anvelope si dupa asta mergem acasa ca e GATA!" ramane vorba ! :lol::lol: foarte tare :lol: E GATA !!! = S-A TERMINAT CU SMECHERIA !!! :D |
:shock: Felicitari domnu` !!! din cate se vede din filmuletul facut de santos te-ai dat super bine !!! astept cu nerabdare un eveniment la iasi sa te pot vedea live pentru ca data trecuta a fost al naibii de frig si nu am mai putut sta. Mult succes in continuare !
|
Le ai cu driftu omule bravo bravo :D
|
Quote:
|
pune si u poze cu kitul de la MAX sau da-mi add pe mess si-mi arati acolo :D gasesti idul profil
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning