![]() |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
ma nu ma dau mare ca am motor de renault si mai ales nu ma dau regele soselelor,dar cand ii vad pastia cu loganuri care se dau mari si tari mor.si lasati photo shop-ul si puneti mana si faceti ceva daca tot vreti sa faceti ceva,eu pana acum ce am zis aia am facut,nu fabulez ca alti.bafta la toata lumea.
|
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
Quote:
offtopic: ".......in masinile vechi ca le scoate astia.."= ".....ca le scot astia..::lol::P |
Quote:
Baietii pentru cei care nu stiu o zic eu aici pe forum,de azi inainte o sa ne mandrim cu un nou radar fix amplasat in PERIETi pe partea stanga in sensul de mers spre bucuresti...au inebunit astia |
Re: Slobozia diverse
Quote:
|
Quote:
|
duminica nu era ...
este vorba de unul fix banuiesc ... nu de trepied |
Quote:
|
@MRS: ce papuci mai mestecai in schimbator ma? mai aveai nitel si schimbai si a 3-a si eu te depaseam din inertia de la I-a :D
|
Quote:
|
deci cred ca renunt la ruta slobozia-urziceni-bucuresti ... cu toate ca pe unde am eu treaba mai des ajungeam mai repede pe aici fata de autostrada
|
Quote:
|
dane,sa mor eu vroiam sa o dau pe a 3-a :)))))))
si el era cu a 1-a las' ma ca ma fac eu mare :)) |
pana te faci tu mare s-ar putea s-ar putea sa ma fac eu si mai mare.
uite daca vrei te provoc la o liniuta pe 100m cu HPI-ul meu ... are doar 3 cai putere :) |
Si de la 0-73km/h 2,5s ...tractiune 4x4 , cutie de viteze automata in doua trepte 38.000 r/min
|
hmmm ... aia urma sa fie surpriza :)) ... ce pot face 3 caluti pe 4 kile ... cu tractiune 4x4 - 50:50
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning