![]() |
Re:
Quote:
felicitati-ma.. mi-am luat permisul back :D acum tre sa mai astept sa imi iau si o masina.. ca nu e treaba cu dacia :D |
intreceri pe starzi am mai facut ... ultima a fost chiar dragutza (inca astept filmu) cea din ianuarie (pt. cunoscatori), sa speram ca la urmatoarea intalnire ... :boogy:
|
Tu ultima oara cand ai iesit din casa te-ai uitat pe unde mergi? :lol:
Inca e prea umed pe jos si sunt chiar si portiuni cu polei si nu stiu daca se baga cineva 8) eu unu nu m-as baga pe vremea asta :roll: |
tu esti normal mah? Unde vezi tu polei la 8 grade afara. :evil_laug
|
probabil i-a ramas pe presh
|
in ultimile doua zile m-a luat rau :D adica.. nu m-am putut stapani :D am pus iar mana pe cielo.. si ar fi fost pacat sa nu-i dau :P nu spun unde.. dar a fost prea misto.. poate cand o sa-mi iau si camera video, o sa pun filmulete pe net :P ...btw, eram si prin port.. dar a fost un l@bar care statea cu dacia (cu curva in dreapta) exact pe portiunea aia buna.. in ultima vreme portul numai pentru asta este.. se pare.. dar daca nu ma supara ala, poate ca nu iesea noaptea asa misto :D
x-ray , scuze pt ieri.. faza de la gara :D ar fi fost pacat sa iti lovesc si eu masina :P |
de ce cine i-a mai lovit-o?
|
pai eu imi amintesc ca avea lipsa bara din fatza.. si nu cred ca a dat-o jos de buna-voie :)
|
ba da, de bunavoie :lol:
i-a facut niste modificari |
Re:
Quote:
Voi chiar credeti ca sunt kamikaze si imi place sa muncesc de aiurea ? Te-ai gandit oare ca am dat-o cu un scop jos ? Si daca as fi lovit-o in 2 zile nici popa cu rugaciuni la biserica nu ar fi facut-o la loc , si vopsita si tot ce trebuie. :lol: |
nu stii mai andrei ca lumea vorbeste mult si prost. Baga-ti pixu` 8)
|
Ca sa nu mai existe carcotasi :)
Va pot confirma ca masina lui Andrei e intreaga, l-am vazut in seara asta 8) |
mashian e intreaga .. el nu e intreg :) .. hahah frate sa te dai tuh pe asfaltu asta la 8 grade k io ma dau da nu ma opresk :)
|
Re:
Quote:
si inca o chestie.. daca te uiti pe thread-ul facut de tine la \"masina mea\" (sau asa ceva) o sa vezi ca aveam numai cuvinte de lauda pentru ea.. ca-mi place. ce nu-mi placea la ea era banda aia neagra din spate dintre stopuri.. care am vazut ca nu mai e cu patratele acum.. (sau mi s-a parut.. si arata mult mai bine).. sa nu crezi ca am ceva cu tine sau masina ta.. chiar mi se pare facuta cu bun gust.. d_m_x .. mi se pare normal sa te bagi bine pe langa el.. spune-ti parerea.. dar poti sa mi-o adresezi mie.. am ochi, stiu sa citesc, sunt si vaccinat.. ce sa mai.. incep sa cred ca sunt supererou :wink: |
pff ..s ad`ule am auzit k ai sarit cu mashina de pe pod de la ovidiu ...
bah sad`u a facut accident de nu mai are bara bah ce plm a facut sad`u la mashina .. pacat la toate eu ziceam k ai lovit o baba p trecere ... si k esti babofil d`aia :) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning