Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan... (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/1325-dacia-logan.html)

[T3m]b3|| 19-10-04 15:48

Bv lui...iji da ceva interes pt caru asta !

Bestie 19-10-04 15:57

da, e admirabil, si pe langa asta a mai pus si niste cauciucuri 215x45x17... arata super bine! Sincer, daca nu s-ar vedea restul logan-urilor de pe strada, ci numai d-astea cum e al lui Andrei, cred ca toti si-ar lua Logan! 8)

[T3m]b3|| 19-10-04 16:00

Yo unu...NU ! :twisted: :P
Ramane de vazut ji cum sa comporta...

COObra 19-10-04 16:06

Daca are dimensiunile astea la roti, poate veni cu astea.
Eu cred ca voi avea 235/60/14 :P :P

TufY 20-10-04 12:51

besti fa si tu rost de o poza sa vedem si noi masina cu gentile pe 17!!

COObra 20-10-04 17:41

Eu nu am fost inca contactat in nici un fel :roll:

Bestie 20-10-04 23:12

Coobra, e sigur ne vedem sigur vineri! Ramane sa vb si cu Behu ca el mai cunoaste pe cativa dintre voi.... oricum pe tine am inteles ca nu! Azi am vb cu baiatu' cu Loganu' si a zis ca vineri sigur si vine cu jentile de 17! Poze inca n-am ca n-are nici el, n-a facut! O sa te contactez eu pe private!

COObra 21-10-04 11:15

Sunt curios unde crezi tu ca ne vedem dar ma rog......
Eu astept.... :roll:

m_vpr 09-11-04 13:31

Mi se pare urata. La pretul asta, in Romania nu prea ai de unde sa alegi. Un lucru bun la ea: este spatioasa.

nouseforaname 02-08-06 19:27

Re: Noua Dacia Logan...

:-P :rolleyes2 Sa incep cu inceputul si sa zic ca nu suport Loganul ... si sa continui cu ce am inceput adica nu suport loganul...

Acum 3 ani am avut un matiz alb cel mai basic ... nu prea mi-a placut ca era c-am mic ... asa ca l-am vindut si mi-am luatacu 1 ani o super nova ( proasta alegere ) si asta era basic ... de ce nu mi-a placut super nova ( 80000 km la bord a avut cind am vindut-o ) tot timpul se strica ceva la ea nu era o saptamina sa nu se strice ceva ... de rahat ... asa ca am vindut-o si am revenit la matiz CARE SE VEDE ORI CUM CA NU E LUCRU ROMANESC !!!

Deci de trei luni am un matiz rosu full option de care sunt mega OK !!!

Sa revenim la TUNING ca de asta suntem pasionati toti de aici !!! Imi mega plac masinile tunate, DAR nici o data nu mi-a trecut prin cap sa tunez nici una dintre aceste trei masini !!! Sa fim seriosi astea nu sunt masini de tunat !!!!!!!! :x :x PLANUL MEU care SPER CA SE VA REALIZA CINVA ESTE SA REUSESC SA VIND MATIZUL ROSU SI SA IAU O MASINA CARE SE POATE TUNA CU ADEVARAT ( UNA ASA MAI MICA DE INCEPUT ) EX: golf, astra...
:-P

Si acum sa revenim la LOGAN ca despre asta parca era vorba... sa FIM SERIOSI LOGANUL NU E O MASINA PT TUNING... est o masina pt familie pt mers la cumparaturi pt dus soacra acasa la sat pt picnic :lol: :lol:
NU INTELEG CUM VOR UNI SA TUNEZE UN MAGAR ca asta este un logan un magar ( este urat , fara performante, usor de intretinut, cu porbagajul pt carat ( e imens frate porbagajul ala ) ) DECI CA SI UN MAGAR !!! nu este de tunat doar asa de ........
Daca aveti 9000 de E si pe viitor credeti ca o sa mai aveti bani pt tunatul masini voastre personale luativa fratilor un calut daca de un cal mare nu sunt bani...!!!

Un golf o astra va arata intot deauna foarte bine foarte bine modificata SE VA TRANSFORMA INTR-UN CAL DE CURSE ADEVARAT IN TIMP CE LOGANUL VA RAMINE PT TOT DEAUNA UN MAGAR PRINTRE ARMASARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sil4tuning 02-08-06 20:45

incearca sa te calmezi ....care este treaba cu loganu la faza asta ...
din cate am inteles ...ai avut matiz ..ai dat pe supernova ...nu ai avut bani de logan si acu tiai luat alt rahat de matiz...si incepi si suferi ca loganu este varza :) ...tata ...control .....daca ai 25 ...degeaba ii ai ....

nouseforaname 02-08-06 20:55

sigur...nu am avut bani de logan... :)) ... am renuntat la conceptul de masina romaneasca dupa experienta cu super nova si pe vremuri 1310 a parintilor....
Am dat pe matiz 6500 de E deci era undeva pe la logan .... dar nu suportam ideia de a avea o astefel de masina !!!
Dar ai fost ori cum funny cu ideia asta !!!

Asta e un forum unde iti exprimi parerea deci asta este parerea me despre actualul logan !!!

Cum am zis matizul acesta e doar un pass :)) care dupa parerea mea este peste logan :))

by

nouseforaname 02-08-06 20:58

si daca e sa vb la personal ...tu ai 19 ...macar ai masina?... eu merg pe saptamina cel putin 500 de km prin oras si prin tara... si cind o sa iti iei un lucru pe bani tai o sa sti sa alegi dupa preferintele tale :twisted: asa ca vezi ca poate nici carnet nu ai ....!!1

Bmwaldo 03-08-06 00:02

Quote:

Originally Posted by nouseforaname
si daca e sa vb la personal ...tu ai 19 ...macar ai masina?... eu merg pe saptamina cel putin 500 de km prin oras si prin tara... si cind o sa iti iei un lucru pe bani tai o sa sti sa alegi dupa preferintele tale :twisted: asa ca vezi ca poate nici carnet nu ai ....!!1

ai fost jenibil la faza asta .. mai documenteaza`te in legatura cu sil :D :D

c3-mad 03-08-06 00:08

sa imi dau si eu cu parerea despre logan ..la inceput nu mi-a placut dar in timp pare a fie frumusica din mai multe pct d vedere ..un singur lucru numi place ..ca la toate masinile romanesti(dacii) ->> toate sunt patratoase - cel putin asa mi se pare mie ..in rest e Ok.

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning