![]() |
Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009
Quote:
Hai k poate sambata seara il chemam pe Kalu cu diplomele sa ne batem ptr ele :D... |
Quote:
Hai k poate sambata seara il chemam pe Kalu cu diplomele sa ne batem ptr ele ... ne stringem ? facem ceva frumos ?:D |
Viceprimaru ala Vetzelanu e un imputit.Nici el nu a vrut
|
Quote:
Oricum nu ma asteptam sa se intample asa ceva la Valcea... |
avem 30 de diplome :) si va asteptam...acuma nu stiu daca i sa reusim s`o facem "romaneasca" pt ca o sa fie zilele valcii, o sa se bea mult si o sa fie multa politie, da vedem noi cum facem, ne descurcam nu?
cine vrea nr meu sa ma sune cand vine sa il ceara ca il dau pe privat. |
Quote:
Nu cred ca Presedintele are in agenda sa vina la Valcea. Dar cred ca sint oameni care isi doresc foarte mult sa vina , si fac zi de zi eforturi in acest sens , si care chiar daca ar estima o sansa de 10% ca presedintele sa vina tot nu vor , sub nici o forma s-o puna in pericol. Chiar daca sintem in Romania , ma gindesc ca presedintele are o agenda facuta din timp si astfel de lucruri se stiu din timp nu se stabilesc in ultima clipa. |
Quote:
Primarul nu a participat la discutii. Viceprimarul a afirmat tot timpul ca avem tot suportul lui sa inchidem traseul si sa organizam competitia la o alta data decit cea stabilita initial , numai ca el nu poate cere SPR sau jandarmeriei sa renunte la cerintele lor de securitate. jardarmeria tot sustinea ca simbata asta nu au personal disponibil , dar ca altadata ne vor acorda tot suportul Politistul spunea ca e prea riscant fara indeplinirea masurilor de securitate cerute de ei si acum si oricind altadata. |
Quote:
oricum evenimentul e compromis,eventualele comentarii pe marginea subiectului nu sunt decat taina de dragul de-a vorbi Kaluvr6 ne auzim la telefon |
Targu-Jiu o sa fie prezent oricum.doar suntem toti de aproape si ar fi pacat sa nu stim unii de altii :).vedem noi cum facem ziua frumoasa
|
Chiar daca nu se mai tine legal Ziua Vitezei haideti cati mai multi la Valcea ! Facem noi ceva :)
|
Ca si de 1 mai la Cta.Au venit o gramada de masini din toata tara si nu s-a mai tinut.E aiurea sa te pregatesti pt o anumita data si dupa sa nu se mai tina.Din aceasta cauza prospera ilegalele.
|
Mai bine ca am stiut dinainte ca nu se mai tin...
Daca baietii din valcea ne lasau sa venim pana acolo si acolo sa aflam ca nu sunt aprobari cum am patit-o de 1 mai ?? |
nu se mai tine evenimentul ?
|
Nu se mai tine :( o sa rog un moderator sa schimbe titlul threadului sa vada toata lumea ca s`a anulat.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning